KFC Tahinli Yoğurtlu Sos'la Parmak Isırtacak

KFC Tahinli Yoğurtlu Sos'la Parmak Isırtacak

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri KFC Tahinli Yoğurtlu Sos'la Parmak Isırtacak

KFC, Tahinli Yoğurtlu Sos ile fark yaratıyor. Damaklarda tahin ve yoğurdun lezzet dansını yaşatan yeni KFC sosu, Kemiksiz Duble Çıtır Kovası ile beraber sunuluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 6, 2018

KFC, sossuz olmaz diyen tavuk severlere ve farklı lezzetler peşinde koşanlara yeni seçenekler sunmaya devam ediyor. Her yıl kısa bir dönem için usta şefler tarafından geliştirilen yeni bir sosu tüketicilerinin beğenisine sunan KFC, bu yıl ise “Tahinli Yoğurtlu Sos” ile fark yaratıyor. Damaklarda tahin ve yoğurdun lezzet dansını yaşatan yeni KFC sosu, Kemiksiz Duble Çıtır Kovası ile beraber sunuluyor. Tüketicilerin beklentilerini yakından takip eden dünyanın en büyük tavuk zinciri KFC, özgün tatlar sunmaya devam ediyor. Ürün çeşitliliğini müşteri görüşleri doğrultusunda sürekli geliştiren KFC’nin usta şefleri, daha önce haydari, tarhana ve acukadan esinlendiği soslarını tüketicileriyle buluşturmuştu.

KFC şimdi de Hatay yöresinden ilham aldığı Tahinli Yoğurtlu Sos ile parmakları ısırtıyor. Susam parçaları, tahin, yoğurt, mayonez ve özel baharatlarla sos tutkunlarının yeni tutkusu olmaya güçlü bir aday olan Tahinli Yoğurtlu Sos’la birlikte, KFC’nin ranch, acı sos, sarımsaklı mayonez, acılı mayonez ve barbeküden oluşan sos seçkisi daha da genişliyor.

Tahinli Yoğurtlu Sos, şubat sonuna kadar Kemiksiz Duble Çıtır Kova’nın zengin içeriğiyle birlikte tavuk severlere farklı bir deneyim yaşatacak. Şubat ayı için hazırlanan Kemiksiz Duble Çıtır Kova’nın yanında çıtır kıtır cips sos ile birlikte de servis edilen Tahinli Yoğurtlu Sos, sos tutkunlarına muhteşem bir ziyafet verecek.

İçerisinde ise 8 Kemiksiz Çıtır, 10 Hot Shots, 2 KFC Ekmeği, 2 Normal Boy Patates, 2 Normal Boy İçecek, 1 Adet 5’li Soğan Halkası, 2 Tahinli Yoğurtlu Sos ve 2 Kıtır Cips’in yer aldığı Kemiksiz Duble Çıtır Kova 38TL’ye tavuk severlerle buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT