Kuruçeşme Kahvesi Sahura Kadar Açik

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kuruçeşme Kahvesi Sahura Kadar Açik

Adını İstanbul ve Boğaz’ın büyülü güzelliğine sahip Kuruçeşme semtinden alan Kuruçeşme Kahvesi, iftardan sonra sahura kadar açık olacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 18, 2012

Ramazan 2012

Sahura kadar eğlence ve huzur arayanlar Ramazan’da Kuruçeşme Kahvesi’nde.

Adını İstanbul ve Boğaz’ın büyülü güzelliğine sahip Kuruçeşme semtinden alan Kuruçeşme Kahvesi, iftardan sonra sahura kadar açık olacak.

Ramazan ayı boyunca iftardan sahura kadar Osmanlı şerbeti ikramı eşliğinde hizmet verecek Kuruçeşme Kahvesi, zengin nargile seçenekleriyle de fark yaratıyor.

CVK Group iştiraklerinden Kuruçeşme Kahvesi, 26 çeşit nargile seçeneği, yeni oyun platformu Game Zone ile Ramazan ayı boyunca eğlence ve huzur arayanları bekliyor.

Ramazan ayı boyunca sahura kadara açık olduklarının altını çizen Kuruçeşme Kahvesi Genel Müdürü İlhan Zeytun, mekânlarının Boğaz’a nazır muhteşem manzara eşliğinde nargile ve kahvenin keyifle içildiği nadir yerlerden biri olduğunu vurguladı. Zeytun, “Birbirinden özel tam 26 çeşit nargilemiz var. Bunlar arasında Kuruçeşme özel meyve aromalı, çikolata, vanilyalı, portakal, sade tömbeki, Arap geceleri, İstanbul geceleri, mango, kayısı, karpuz, elma, çilek, limon, şeftali, kavun, vişne, muz, Hindistan cevizi, gül, nane, damla sakızlı, sütlü ve kokalı gibi bize özgü ürünlerde iddialıyız” dedi.

Ailecek gelecek misafirlerine sahura kadar keyifli bir ortam sunacaklarını belirten Zeytun, “Ebeveynler tavla, okey, bilardo oynayıp iftar sonrası rahatlarken, çocukları ileri teknolojik donanımla desteklenmiş Game Zone’da gönüllerince eğlenecek. Yeni oyun platformu Game Zone’da dilerlerse dev ekranda maç keyfini hep birlikte yaşayabilirler. Çocuklar ise konsol oyunlarının yanı sıra, Angry Birds, Plants vs Zombies, Blade Rampage, Super Drift 3D gibi oyunlar da bulunuyor.”

Kuruçeşme Kahvesi’nin her türlü organizasyonun alternatif sosyal mekânı olduğunu hatırlatan Zeytun sözlerini şöyle noktalıyor: “Burada, iş yemekleri, özel kutlamalar, ürün tanıtımları, moda ve klip çekimleri gibi farklı etkinliklerin yanı sıra, eğlence öncesi buluşma noktası olarak hizmet veriyoruz.”

Adres : Kuruçeşme Mah. Muallim Naci Cad. No: 105/B Kuruçeşme-Beşiktaş/İstanbul
Tel: 0212 287 81 07
info@kurucesmekahvesi.com
www.kurucesmekahvesi.com
twitter: http://twitter.com/KurucesmeKahve
facebook: Kuruçeşme Kahvesi
Cafe-Brasserie-Nargile

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT