La Lorraine’den Ramazana Özel Sağlıklı, Pratik ve Lezzetli Tarifler

La Lorraine’den Ramazana Özel Sağlıklı, Pratik ve Lezzetli Tarifler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri La Lorraine’den Ramazana Özel Sağlıklı, Pratik ve Lezzetli Tarifler

Unlu mamullerin dünyaca ünlü markası, hepsi birbirinden lezzetli ürünleri ile dikkat çeken La Lorraine, Ramazan ayında iftar ve sahur saatlerinize özel tarifler sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 24, 2017

İftar sofralarınızdan eksik etmek istemeyeceğiniz sağlıklı, iyi ekmekleri ve sahur için yapabileceğiniz pratik, lezzetli ve doyurucu La Lorraine tarifleri ile bu Ramazan başka olacak.

Sağlık kaynağı Ay Çekirdekli Ekmek hem iftarda hem sahurda…
İftarda özellikle sebze çorbaları ile taze 1 dilim Ay çekirdekli ekmek çok besleyicidir. İçeriğinde Beyaz un ile birlikte çavdar unu da bulunan ekmek kan şekerinizin daha yavaş yükselmesine yardımcı olur. Sahurda La Lorraine ay çekirdekli ekmek ile hazırlayacağınız peynirli tostlar zengin bir protein kaynağı olurken, gün içindeki yorgunluğunuzu azaltmanıza da yardımcı olur. Bedeninizin işlevlerini optimum seviyede sürdürmesine yardımcı olan çok sayıda vitamin ve mineral içeren ay çekirdekli ekmeğimiz, Tuzsuz taze peynir, domates ve zeytinyağı ile hazırlayacağınız 2 adet tost ve yanında 1 kase şekersiz kuru meyveli komposto hem pratik hem de doyurucu lezzetli bir tarif…

İftarda veya sahurda harika bir Ciabatta Pizza’ya ne dersiniz?
Ramazan’ın geleneksel lezzeti pideye en yakın ekmeğimiz olan Ciabatta, yumuşak içyapısı ve kabuğu ile tadı damağınızda kalacak özel bir lezzettir. İftar sofralarınızda veya sahurda Ciabatta ekmeği ile yapacağınız enfes bir pizza vazgeçilmez tarifleriniz arasına girecek. Malzemelerimiz; Üç kaşık domates sos veya 10 adet küp küp kesilmiş kiraz domates, zeytinyağı, taze kaşar peyniri, susam ve taze kekik. 4 dilim Ciabatta üzerine önce domates sosunu sonra sırası ile zeytinyağı, kaşar peyniri, susam ve kekiği koyduktan sonra 2-3 dakika fırında tutmanız yeterli. Taze demlenmiş bir bardak çay veya ayran ile Ciabatta Pizzanız harika bir ikili olacak.

Omega 3 Kaynağı Kabak Çekirdekli La Lorraine Ekmeği ile leziz bir sandviç
İçeriğindeki çinko ile halsizliği engelleyebilen, omega 3 yağ asitleri kaynağı olan kabak çekirdeği ile harmanladığımız La Lorraine Kabak Çekirdekli Ekmeğimiz ile hazırlanan lezzetli bir sandviç sahur için harika bir alternatif. Izgara kabak (yağsız tavada da kızartılabilir), dereotu, zeytinyağı ile harmanlanıp, ekmeğin içerisine dilpeyniri ile yerleştirilir. Yanında bir bardak kefir ile tüketeceğiniz bu lezzetli sandviç gün boyunca size enerji verecektir ve tok tutacaktır.

Hamurunda Tutku olan özel ürünler sunan La Lorraine sağlık, bereket ve misafirperverliğin simgesi olan Ramazan ayında iftar ve sahur sofralarınıza misafir olacak. La Lorraine uzmanlığı ile hazırlanan doyumsuz lezzetlere Migros MFırınlardan ulaşabilir, size en yakın satış noktalarını www.hamurundatutkuvar.com adresinden öğrenebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT