Little Caesars 4 Yeni Lezzetiyle Nefis Cuma’ya Hazır

Little Caesars 4 Yeni Lezzetiyle Nefis Cuma’ya Hazır

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Little Caesars 4 Yeni Lezzetiyle Nefis Cuma’ya Hazır

Türkiye’de nefis kenarın mucidi Little Caesars, Efsane Cuma için ‘Nefis Cuma’ kampanyasını hayata geçiriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 25, 2020

Türkiye’de ilklerin mucidi Little Caesars, 4 yeni lezzetini pizzaseverlerin beğenisine sunuyor. Müşterilerinin beklenti ve taleplerini dinleyen Sezar; Gurme Sezar 4 Peynirli Pizza, Çıtır Tavuk Topları, Sezar Profiterol ve Sezar Patates ile yılsonunda yenilenmiş menüsüyle ziyafet şöleni sunuyor. Sevilen pizza markası, yeni ürünlerini Efsane Cuma’ya özel hazırladığı ‘Nefis Cuma’ kampanyasıyla Little Caesars web sitesi ve mobil aplikasyondan sipariş veren tüm müşterilerine hediye edecek.

Günlük taze hamuru, gerçek mozzarella peyniri, özel Sezar sosu ile hazırladığı ev yapımı kadar doğal pizzalarını müşterilerinin beğenisine sunan Little Caesars, 4 yeni ürünüyle yıl sonunda lezzet yelpazesini genişletiyor.

Her zevke hitap eden pizzalarıyla paylaşma duygusunu artıran Sezar; mozarella, cheddar, parmesan peyniri, beyaz peynir ve özel çeşniden oluşan yeni gurme lezzeti Gurme Sezar 4 Peynirli Pizza’yı, özel baharatıyla ana ürünlerin yanında lezzetli bir eşlikçi olan Çıtır Tavuk Topları’nı, özel kreması ve çikolata sosuyla hazırlanan Sezar Profiterol’ü ve özel churros kesim şekli ve çıtırlığıyla deneyen herkesin aklında kalacak bir lezzet olacak Sezar Patates’i pizzaseverler ile buluşturuyor.

Gurme Sezar 4 Peynirli Pizza (Orta) 29,90 TL, Çıtır Tavuk Topları 6,90 TL, Sezar Profiterol 10,90 TL ve Sezar Patates ise 6,90 TL’den satışa sunulmaya başlandı.

Yeni Lezzetler Nefis Cuma’da Hediye
Türkiye’de nefis kenarın mucidi Little Caesars, Efsane Cuma için ‘Nefis Cuma’ kampanyasını hayata geçiriyor. Sezar, Nefis Cuma kampanyası ile 26-27-28-29 Kasım tarihlerinde Little Caesars web sitesi ve mobil uygulamasından sipariş veren müşterilerine, yeni lezzetlerinden birini hediye edecek. Pizzaseverler, 26 Kasım’da küçük boy Gurme Sezar 4 Peynirli Pizza’yı, 27 Kasım’da Sezar Profiterol’ü, 28 Kasım’da Sezar Patates’i ve 29 Kasım’da Çıtır Tavuk Topları’nı ücretsiz deneyebilecek.

Son dönemde pazarlama iletişimi alanındaki çalışmalarıyla da adından sıkça söz ettiren Little Caesars Pizza; “Türkiye’nin İlk Pizza Zulası” ve “Master Chef Aranıyor” Second Screen Search Kampanyası ile geçtiğimiz günlerde düzenlenen Felis Ödülleri 2020’de 4 ödül ve Social Media Awards 2020’de ise 2 ödül birden aldı. Sevilen pizza markası, yakın zamanda Helal Gıda Sertifikası alarak hizmetini tescilledi.

Little Caesars Pizza’nın tüm lezzetleri ve kampanyaları hakkında ayrıntılı bilgi için www.littlecaesars.com.tr adresi ziyaret edilebilir, 444 52 44 ve 0850 800 30 15 numaralı telefonlardan ve 0532 010 52 44 whatsapp sipariş hattından sipariş verilebilir. Ayrıca Little Caesars Türkiye mobil uygulaması indirilerek Little Caesars fırsatlarından haberdar olunabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT