09.06.2011
Mirano Almanya’dan sonra lezzet yolculuğuna Türkiye’deki yeni şubeleriyle devam ediyor. Menüsünde yer alan farklı seçeneklerle herkesin damak tadına hitap etmeyi amaçlayan Mirano’da 300 farklı reçete bulunuyor.
Almanya’da en çok sevilen içinde tavuk şeritlerini köri ve krema ile bütünleştiren Penne Pollo, içinde balkabağı bulunan Balkabaklı Ravioli ve somon balıklı Tagliatelle Salmone Türkiye’de de en çok sevilen makarnalar arasında ilk üçü oluşturuyor. Mirano’da Penne Pollo 16.5, Balkabaklı Ravioli 18 ve Tagliatelle Salmone 17.5 TL’den beğeniye sunuluyor.
Lezzet farkını tazeliğe borçlu olan bu özel makarnaların yapımında şişmanlatmayan, sağlıklı ve glutensiz bir un olan “Semolina” ve kepekli unlar kullanılıyor. Bu özel unlar lezzette maksimuma ulaşmak adına İtalya’dan özel olarak Mirano için getirtiliyor.
Mirano’da makarnalar özel makinasında bizzat markanın kendi aşçıları tarafından üretiliyor. Özel dekorasyonu ve “Açık Mutfak Konsepti”, makarnaların hazırlanışının izlenmesine imkan da veriliyor. Lezzetli yemeklerin pişirilmesinden sunumuna kadarki tüm süreçlerin gözünüzün önünde yaşandığı açık mutfağın ön kısmında da makarna malzemelerini seçebileceğiniz tezgah yer alıyor.
Uygun fiyata “Taze Makarna ve Pizza” konseptinin kurucusu ve şefi Yunus Evcioğlu, 18 yıl önce Almanya’da başlattığı lezzet geleneğini İstanbul’da da sürdürüyor. Mirano Restoranları’nın el yapımı makarna ve pizzalarının orijinal lezzetleri İstinye Park, Safir Çarşı ve Marmara Forum’da İstanbullu lezzet tutkunlarıyla buluşuyor.
Makarna severlerin yakından tanıdığı Mirano’nun zengin menüsünde Penne (Makaroni), Spaghetti, Tagliatelle(uzun ve yassı makarnalar), Tortellini ve Ravioli gibi makarna çeşitleri yer alıyor. Bu taze makarna ve pizzalar, Düsseldorf`un en iyi makarna ve pizza şeflerinin yorumuyla hazırlanan özel soslar ile süslenerek servis ediliyor. Menüde yer alan Penne Polo, tavuk şeritleri, mantar, köri ve krema sosu ile hazırlanıyor, Balkabaklı Ravioli ise balkabağı, ricotta peyniri, sarımsak, soğan, kuşkonmaz parçaları, safran ve krema sosunun bütünleşmesinden oluşuyor. En çok sevilenler arasında yer alan somon balıklı Tagliatelle Salmone’nin lezzet sırrı ise somon balığı, mevsim sebzeleri, hardal ve krema sosu ile özel olarak hazırlanarak, müşterilerinin beğenisine sunulmasıdır.
Uygun fiyata “Taze Makarna ve Pizza” konseptinin kurucusu ve şefi Yunus Evcioğlu, 18 yıl önce Almanya’da başlattığı lezzet geleneğini İstanbul’da da sürdürüyor. Mirano Restoranları’nın el yapımı makarna ve pizzalarının orijinal lezzetleri İstinye Park, Safir Çarşı ve Marmara Forum’da İstanbullu lezzet tutkunlarıyla buluşuyor.
Makarna severlerin yakından tanıdığı Mirano’nun zengin menüsünde Penne (Makaroni), Spaghetti, Tagliatelle(uzun ve yassı makarnalar), Tortellini ve Ravioli gibi makarna çeşitleri yer alıyor. Bu taze makarna ve pizzalar, Düsseldorf`un en iyi makarna ve pizza şeflerinin yorumuyla hazırlanan özel soslar ile süslenerek servis ediliyor. Menüde yer alan Penne Polo, tavuk şeritleri, mantar, köri ve krema sosu ile hazırlanıyor, Balkabaklı Ravioli ise balkabağı, ricotta peyniri, sarımsak, soğan, kuşkonmaz parçaları, safran ve krema sosunun bütünleşmesinden oluşuyor. En çok sevilenler arasında yer alan somon balıklı Tagliatelle Salmone’nin lezzet sırrı ise somon balığı, mevsim sebzeleri, hardal ve krema sosu ile özel olarak hazırlanarak, müşterilerinin beğenisine sunulmasıdır.