Misafirleriniz İçin Eşsiz İftar Davetleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Misafirleriniz İçin Eşsiz İftar Davetleri

Bu muhteşem ziyafeti ferahlatıcı bir lezzetle sonlandırmak için ise iftar büfesinde sunulan gurme Mövenpick dondurmalarını deneyebilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 2, 2013

Mövenpick Hotel İstanbul’da Geleneksel Ramazan Sofralarının Keyfi...

Osmanlı saray mutfağının tadını canlı fasıl müziği eşliğinde çıkarın.

Mövenpick Hotel Istanbul 11 Ayın Sultanı'nı, Türk ve Osmanlı mutfağından en seçkin örneklerin sunulduğu saraylara layık iftar sofraları ile karşılıyor.

Başaşçı Giovanni Terracciano ve ekibi tarafından hazırlanan çeşit çeşit iftariyelikler, Ramazan pideleri, zeytinyağlılar, tavuk dolması, kuzu şaşlık, mantı, beğendili tas kebabı, güllaç, sakızlı fırın sütlaç ve cevizli incir tatlısı gibi Ramazan'a özgü geleneksel lezzetlerle bezenmiş iftar büfesinin keyfini canlı fasıl müziği eşliğinde AzzuR Restaurant'ta çıkarabilirsiniz. Bu muhteşem ziyafeti ferahlatıcı bir lezzetle sonlandırmak için ise iftar büfesinde sunulan gurme Mövenpick dondurmalarını deneyebilirsiniz.

9 Temmuz - 7 Ağustos 2013 tarihleri arasındaki iftar büfesi kişi başı KDV dahil 92 TL’dir. Rezervasyon için 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz.
www.moevenpick-hotels.com/istanbul

Misafirleriniz için eşsiz iftar davetleri.
Ramazan, bir araya gelme ve paylaşma zamanıdır. Mövenpick Hotel Istanbul iftar davetleriniz için, yaratıcı şefler tarafından hazırlanan geleneksel menüleriyle sizleri, bu kutsal ayın coşkusunu iş arkadaşlarınız ve misafirlerinizle paylaşmaya davet ediyor. Size özel ayrılan salonlarda düzenleyeceğiniz 20 kişiden 400 kişiye kadar iftar davetleriniz için 0212 319 29 29’dan Ziyafet Ofisi’ni arayabilirsiniz.

Ramazan 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT