Monochrome’un Menüsü Yeni Lezzetleriyle Büyülüyor

Monochrome’un Menüsü Yeni Lezzetleriyle Büyülüyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Monochrome’un Menüsü Yeni Lezzetleriyle Büyülüyor

Brasserie konseptini yeni bir yaklaşımla hayata geçiren Monochrome, menüsünü kış ürünleriyle yeniledi.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 7, 2019

Kahvaltıdan salata alternatiflerine, paylaşımlık tatlardan tatlıya kadar geniş bir lezzet yelpazesi sunan Monochrome menüsüne eklediği yeni yemekleri ile de iddialı.

Mevsimin en taze ürünleriyle oluşturulan menünün kahvaltı bölümüne eklenen avokadolu çırpılmış yumurta, taze soğan ve mikro yeşillikler ile lezzetlendirilirken, güveçte ricotta peyniri ve kestane mantarlı yumurta ise ıspanak, taze soğan ve mısır unu ile hazırlanarak iştah kabartıyor.

Roka, taze rezene, portakal ve greyfurt dilimleri, kuru incir ve beyaz şarap vinegret sos ile hazırlanan ızgara karidesli roka & rezene salatası menünün iddialı lezzeti olarak öne çıkıyor. Avokado ve ricotta peynirli mini tortilla sandviçler, ıspanak ve domates salsa ile tatlandırarak damaklarda iz bırakıyor.

Sunumları yenilenen karidesli linguini, sebzeli kiş ve sebzeli noodle gibi seçenekler de menünün sevilen lezzetleri arasında yer almaya devam ediyor. Menüde balık severler için leziz bir alternatif olan taze kekik ile marine edilmiş levrek fileto ise hem sunumu hem de lezzetiyle beğeni topluyor.

Menüsündeki tatlılarıyla adından söz ettiren Monochrome’un yeni lezzetleri arasında yer alan fıstıklı çikolata rüyası, bol çikolatalı bademli kek ve frambuazlı cheesecake tatlı severler için ideal bir alternatif oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT