Mövenpick Hotel'de Babalar Günü Brunch'ı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Mövenpick Hotel'de Babalar Günü Brunch'ı

Mövenpick Hotel Istanbul, 17 Haziran 2012 Babalar Günü'nde canlı piyano müziği eşliğinde çok özel bir program hazırladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 6, 2012

06.06.2012

Babalar Günü'nde babanız kendini krallar gibi hissetsin.

Mövenpick Hotel Istanbul, 17 Haziran 2012 Babalar Günü'nde canlı piyano müziği eşliğinde çok özel bir program hazırladı.

Babanızla keyifli bir Pazar günü geçirmek için, 12.00-15.00 saatleri arasında AzzuR Restaurant’ta sunulan Babalar Günü Brunch’ına katılarak; İtalyan Başaşçı Giovanni Terracciano tarafından hazırlanan Türk kahvaltılık çeşitleri, Akdeniz mutfağından seçkin örnekler, dilediğiniz malzemelerle pişirilen omlet ve krepler, ev yapımı makarnalar, dumanı tüten pizzalar, leziz suşiler, baştan çıkarıcı tatlılar ve dünyaca ünlü Mövenpick dondurmaları gibi lezzetleri tadabilirsiniz. Babalar için limitsiz Carlsberg biranın da dahil olduğu brunch'ta tüm babalar Mövenpick Hotel Istanbul’un misafiri olacak ve babalardan brunch ücreti alınmayacak. Ayrıca bu özel günde tüm babaları masaj terapilerinde %25 indirim fırsatı bekliyor.

Siz canlı piyano müziği eşliğinde muhteşem lezzetlerin tadını çıkarırken çocuklarınız da onlar için özel olarak hazırlanmış oyun alanında palyaço gösterisiyle eğlenceli bir gün geçirecekler.

Kişi başı KDV dahil 88 TL olan Babalar Günü Brunch’ı 0-6 yaş arası çocuklara ücretsiz, 7-12 yaş arası çocuklar için ise %50 indirimlidir.

*Brunch’ta en az iki ödeyen yetişkin ile birlikte olduğu takdirde babalar ücretsizdir.

Rezervasyon için: 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT