Özsüt`ün Mini Pastalarıyla Tatlı Bir Kaçamak

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt`ün Mini Pastalarıyla Tatlı Bir Kaçamak

En kaliteli malzemelerle hazırlanan Özsüt’ün mini pastaları tatlı tutkunlarına, bir porsiyonluk eşsiz bir şölen yaşatıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 8, 2011

08.09.2011

Özsüt mini pastalarıyla bağımlılık yaratan bir lezzet deneyimi sunuyor. En kaliteli malzemelerle hazırlanan Özsüt’ün mini pastaları tatlı tutkunlarına, bir porsiyonluk eşsiz bir şölen yaşatıyor. ‘Türkiye’nin pastacısı’ Özsüt’ün bu kategoride, tam 14 mini pasta çeşidi bulunuyor.

Türkiye’nin pastacısı Özsüt, mini pastalarıyla da bu alandaki başarısını kanıtlıyor. Dünyanın en iyi pastacılık okullarından düzenli olarak eğitim alan pasta bölümü şefleri tarafından hazırlanan mini pastalarda kullanılan hammaddeler, tüm dünya çapında gurmeler tarafından tercih edilen ürünlerden seçiliyor. Valrhona çikolataları, Fransa’dan ithal spesiyal meyveler ve Belçika’dan getirtilen meyveli jöleler ise pastaların lezzetini ikiye katlıyor.

Özsüt’ün mini pasta çeşitleri arasında bavarua, cheesecake, kanaş, ekler ve fondü gibi klasik lezzetlerin yanı sıra favorisi antepfıstığı olanlar için Çikolata Fıstık, taze meyve ve çikolata birlikteliğinden vazgeçemeyenler için ise Çikolata Frambuaz bulunuyor. Bavarua çeşitleri arasında da her damağa uygun tatlar yer alıyor. Bavarua Krokan, Bavarua Vişne, Bavarua Çilek ve beyaz çikolatayla zenginleştirilen Bavarua Özsüt denenmesi gereken lezzetler…

Özsüt’ün mini pastaları, eklerden vazgeçemeyenler için de iki farklı lezzet barındırıyor. Taze çilekli kremaya sahip Çilekli Ekler ve Valrhona çikolatası ile hazırlanan kremasıyla büyüleyen Çikolatalı Ekler çeşitleri, eşsiz lezzetleriyle tatlı tutkunlarını bekliyor. Cheesecake keyfinden vazgeçemeyenler ise taze meyveler, meyve jöleleri ve Valrhona çikolatalarıyla hazırlanmış pastaları tadabiliyor. Bu kategorideki ürünler; Vişneli Cheesecake, Frambuazlı Cheesecake ve Çikolatalı Cheesecake olarak sıralanıyor.

Özsüt, pastada tercihi fondüden yana olanlar için de zengin içeriğe sahip seçenekler bulunduruyor. Çikolatalı Fondü ve Frambuazlı Fondü, bademli özel kekleriyle tadı damağınızda kalacak bir lezzet sunuyor. Çikolata aşkının temsilcisi olan Kanaş ise içindeki kreması, çikolata parçaları ve genoise kekiyle bu tadı doyasıya yaşamanızı sağlıyor.

Türkiye’nin pastacısı Özsüt’te siz de mini pastalarda saklı büyük lezzetleri keşfedin!

Özsüt Şubeleri için Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT