Özsüt’ten Anne Eli Lezzetinde Pasta: Çilekli Yaban Mersinli

Özsüt’ten Anne Eli Lezzetinde Pasta: Çilekli Yaban Mersinli

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt’ten Anne Eli Lezzetinde Pasta: Çilekli Yaban Mersinli

Özsüt, lezzeti, tasarımı ve mis gibi kokusuyla anne elinden çıkmış gibi görünen yeni pastası Çilekli Yaban Mersinli ile annelerin kalbini çalıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 2, 2018

Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, lezzeti, tasarımı ve mis gibi kokusuyla anne elinden çıkmış gibi görünen yeni pastası Çilekli Yaban Mersinli ile annelerin kalbini çalıyor. Beyaz çikolatalı mus ve taptaze meyvelerle bezeli pasta, bu yıl 13 Mayıs’a denk gelen Anneler Günü’nün en tatlı anlarına eşlik edecek.

Mutluluk tadında ürünlerin yaratıcısı Özsüt, 2018 Yaz Menüsü ile birlikte görünümü, lezzeti, kokusu ve doğallığıyla hayranlık uyandıran bir pasta sunuyor: Çilekli Yaban Mersinli!

Taptaze sade kek katlarının beyaz çikolatalı mus ile lezzetlendiği Çilekli Yaban Mersinli, yalın görünümüyle annelerin kokusu tüm evi saran pastalarını anımsatarak çocukluk günlerine götürüyor. Pastanın üzerindeki çilek ve yaban mersini lezzeti katlarken, baharın taze ve canlı havasına da vurgu yapıyor.

Bu yıl 13 Mayıs’a denk gelen Anneler Günü’ne keyif katacak pasta, Özsüt’ün tüm ürünlerinde olduğu gibi hiçbir koruyucu katkı maddesi içermiyor. Pastanın lezzeti, günlük çiftlik sütü, dalından koparılmış meyveler, gerçek çikolata ve Özsüt’ün maharetli ustalarının dokunuşundan geliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT