Özsüt’ten Gösterişli Lezzet:Çilekli Antep Fıstıklı Pasta

Özsüt’ten Gösterişli Lezzet:Çilekli Antep Fıstıklı Pasta

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt’ten Gösterişli Lezzet:Çilekli Antep Fıstıklı Pasta

Çilekli Antep Fıstıklı Pasta yalnızca Nisan ayı içerisinde menüde olacak. Sonraki aylarda da yine bambaşka sürprizler için Özsüt’ü ziyaret edebilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 12, 2016

Özsüt’ün Nisan ayına özel sürpriz lezzeti Çilekli Antep Fıstıklı Pasta hem gösterişli görünümü hem de iddialı lezzeti ile kendine hayran bırakıyor. Bu tarif çileğin tatlı-ekşi güzelliği ile Antep fıstığının doygun lezzetini mükemmel şekilde bir araya getiriyor. Tatların yoğunluğu hafifletici mousse tekniği ve limon dokunuşu ile dengeleniyor. İçindeki fildişi çikolata ise bu özel pastaya asil bir hava katıyor. Özsüt ustalarının ellerinden çıkan bu özgün tarifle tanışmak için, Nisan bitmeden bir Özsüt mağazasını ziyaret etmeniz yeterli.

Özsüt’ün sürpriz lezzetler serisi, yılın dördüncü ayında da devam ediyor. Özsüt her ay menüsünde bulunmayan özel ve yepyeni bir tarif yaratıyor, misafirlerini damak zevklerine yaraşır lezzetlerle buluşturuyor. Nisan’ın özel lezzeti ise Çilekli Antep Fıstıklı Pasta. Bu pasta sadece mükemmel lezzet uyumu ile değil, canlı görünümü ve şık dekoru ile de daha ilk bakışta kendine hayran bırakıyor.

Bu gösterişli pastanın Antep fıstıklı kek katları arasında fildişi çikolata ve limon rendeli yoğurtlu mousse ile çilek parfe ve çilek taneleri bulunuyor. Fildişi çikolatanın yumuşak ve asil lezzeti, limon dokunuşu ve mousse tekniği ile çok hafif bir hal alıyor. Çilek ise ağızda tatlı-ekşi farklı bir tat bırakıyor.

Özsüt’ün bu yıl itibarıyla başladığı ‘ayın lezzetleri’ serisi misafirlerince büyük ilgi görüyor. Marka her ay özgün ve yeni tarifler yaratmayı sürdürüyor. Çilekli Antep Fıstıklı Pasta yalnızca Nisan ayı içerisinde menüde olacak. Sonraki aylarda da yine bambaşka sürprizler için Özsüt’ü ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT