Pesto Italiano’da Leziz Ramazan Menüsü

Pesto Italiano’da Leziz Ramazan Menüsü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Pesto Italiano’da Leziz Ramazan Menüsü

Ramazan ayı boyunca geleneksel lezzetleri de mutfağına ekleyen Pesto , misafirlerini özel lezzetlerinden de koparmadan devam edecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 8, 2016

Pesto Italiano’ nun tecrübeli şefleri ile ilk kez hazırlanacak olan zengin iftar menüsü , Ormanada ‘ da fark yaratacak. Hem karnımızın hem de görsel şölen ile gözlerimizin doyacağı 10 farklı lezzet misafirlerini bekliyor. Bu özel menüde ; İftar sofralarının olmazsa olmazı çorba , başlangıç için zengin iftariyelik , ana yemeğe geçmeden çıtır ve sıcacık lezzet peynirli börek , ızgaralardan tavuk , köfte ve ya çeltik kebabı finalde ise ; Osmanlının eşsiz lezzeti Güllaç sınırsız içecek sunumu ile ağızlarda kalıcı bir tat bırakacak.

Dünya şehri İstanbul’un yeme içme kültüründe kısa sürede en iddialı İtalyan restoranlarından biri olarak yıldızı parlayan Pesto Italiano Zekeriyaköy, bu yıl ilk kez misafirleri için özel bir iftar menüsü hazırladı. Pesto Italiano,menüsünde Ramazanın ruhuna uygun özel lezzetleri barındırıyor. Her biri geleneksel mutfağımıza övgü niteliği taşıyan toplam 10 çeşidin bulunduğu menünün fiyatı 60 TL.

Muhteşem bir doğanın içinde, benzersiz lezzetleri, mimarisi ve duvarlarındaki sanat galerisini aratmayan özel resimleriyle alışılmışın dışında bir çizgiye sahip olan mekan, arzu ederseniz Ramazan Menüsü dışında İtalyan Lezzetleri ile de hizmetlerine devam edecek.

Bahçede harika sunumla tatlı – kahve keyfi..
Pesto Italiano, farklı konseptleri ile size bu konuda da alternatif seçenekler sunuyor. Misafirlerine Ramazan ayı boyunca hem italyan hem de geleneksel lezzetleri buluşturmanın dışında bir de huzurlu ve doğayla iç içe olduğunuz bahçesinde yemek sonrası tatlı ve kahve keyfi yaratıyor.

İtalyan Lezzetlerine Devam …
Ramazan ayı boyunca geleneksel lezzetleri de mutfağına ekleyen Pesto , misafirlerini özel lezzetlerinden de koparmadan devam edecek. Arzu eden misafirler Pesto Italiano’ da özel pişirme teknikleri ve özel sunum ile hazırlanan lezzetleri de tatmaya tüm hızıyla devam edecek.

Fix Menü

BAŞLANGIÇLAR

Çorba + Klasik İftaryelik

Ara giriş
Peynirli Çıtır Börek

Izgaralar
Tavuk / Köfte / Çeltik Kebabı (Seçmeli)

Tatlılar
Geleneksel Tat Güllaç

İçecek
Tüm soft içecekler ve çay – kahve ( sınırsız )

Adres:
Pera Sunset Park Sitesi No:248-A:5-6 Uskumruköy Ormanada Girişi Sarıyer / İSTANBUL
Tel: Rezervasyon ve Özel talepleriniz için; 0212 201 60 61
www.pestorestorant.com

Ramazan2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT