Pizza Pizza`dan Tatlı Şöleni

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Pizza Pizza`dan Tatlı Şöleni

Pizza Pizza artık sadece lezzetli pizzalarıyla ve menüleriyle değil birbirinden nefis tatlılarıyla da çok beğeniliyor. Farklı 3 çeşit cheesecake, sufle ve tiramisu arasında seçim yapmakta zorlanacaksınız.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 1, 2009

2009 Kış

Pizza Pizza artık sadece lezzetli pizzalarıyla ve menüleriyle değil birbirinden nefis tatlılarıyla da çok beğeniliyor. Farklı 3 çeşit cheesecake, sufle ve tiramisu arasında seçim yapmakta zorlanacaksınız.

Lezzetli pizzaları ve menüleriyle vazgeçilmeziniz olan Pizza Pizza şimdi de tatlılarıyla sizi şımartacak. Her damak zevkine uygun farklı ve yepyeni tatlıları menüsüne katan Pizza Pizza şimdiden inanılmaz ilgi gördü. Farklı lezzetler denemek isteyenler için çilekli, frambuazlı ve çikolatalı cheesecakeler menüye ilave edilirken Sufle ve Tiramisu da tüketici görüşleri paralelinde yenilendi. Lezzeti kadar uygun fiyatıyla da dikkat çeken tatlılardan Sufle 5 TL’ye, Tiramisu ile Cheesecakeler 4,75 TL’den satışa sunuldu.

Ülkemizin en büyük pizza restoranlar zinciri Pizza Pizza’nın tatlı çeşitleri, bugün 45 il ve 147 noktadan alış veriş yapan herkesin pizza ziyafetine eşlik ediyor. Hem restoranlarda hem de eve servislerde artık tatlı da Pizza Pizza’dan sizlere geliyor. İster Pizza Pizza restoranlarında, ister 30 dakikada servis edilen eve servisle isterseniz de gel-al servisiyle Pizza Pizza tatlılarına sahip olabilirsiniz. Daha fazla bilgi için www.pizzapizza.com.tr adresi ziyaret edilebilir, 44 44 500 no’lu “Türkiye’nin Pizza Sipariş Hattı” arayabilirsiniz.

İstanbul Pizza Pizza Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT