16 Mayıs - 18 Haziran 2011 tarihleri arasında “Enginar Günleri” düzenliyor. Akdeniz ve Ege Mutfağının vazgeçilmez lezzeti Enginar, Türk ve Dünya mutfağının geleneksel ve yenilikçi yemeklerini bir araya getiriyor.
16 Mayıs - 18 Haziran 2011 tarihleri arasında “Enginar Günleri” düzenliyor. Akdeniz ve Ege Mutfağının vazgeçilmez lezzeti Enginar, Türk ve Dünya mutfağının geleneksel ve yenilikçi yemeklerini bir araya getiriyor.
“Enginar Günleri” menüsünde Enginar Çorbası truffel esasını ile Enginar Kalpli Bahçe salatası, İç baklalı Zeytinyağlı Bayrampaşa Enginarı, Zeytinyağlı Enginar Dolması, Enginarlı Kuzu Yahnisi ve Kâğıtta Dana Külbastı Enginar ile siz değerli misafirlerini konuk ediyor.
Ayrıca Ramada Plaza İstanbul Hotel 14 Mayıs - 30 Mayıs 2011 tarihleri arasında "Çilek Günleri" ile çilek severleri ağırlıyor.
Çilekli Newyork Cheesecake, Çilekli Cannelloni, Çilekli Çikolatalı Mus, Çilekli Tart, Beyaz ve Bitter Çikolataya batırılmış çilek seçenekleriyle birbirinden özel tatları siz değerli misafirlerimizin beğenisine sunuyor.
Adres: Cumhuriyet Mah. Halaskargazi Caddesi 151, İstanbul Telefon: 0212 315 44 44 Web: www.ramadaplazaistanbul.com
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Yorumlar ve DerecelendirmelerHerhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...