Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de Farklı Sunumlarla Portakal

Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de Farklı Sunumlarla Portakal

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de Farklı Sunumlarla Portakal

Sağlıklı beslenmenin temel şartı meyve ve sebzeleri mevsiminde tüketmekten geçiyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 3, 2017

Turunçgiller familyasının en değerli meyvesi olan portakal bilinenin aksine sadece C vitamini değil, B vitamini, potasyum, kalsiyum ve magnezyum açısından da oldukça zengin. Bu noktadan hareketle Otel’in ödüllü şefi Arif Madakbaş ve ekibi başlangıçtan tatlıya kadar portakal ile lezzetlendirilen enfes bir menü hazırladı.

Ocak ayı süresince panoramik İstanbul manzaralı 212 Restaurant’ta servis edilecek bu menünün başlangıcında portakallı zeytin yağı ile pişirilen brüksel lahanası, kereviz ve pancar kökü ev yapımı somon füme ile servis ediliyor. Menünün ana yemeği ise oldukça iddialı. Kızarmış deniz levreği portakal, havuç ve kabak mousse ile servis edilerek misafirlere eşsiz bir lezzet yolculuğu yaşatıyor. Geceyi tatlı bir sonla taçlandırmak için hazırlanan portakallı cheesecake ise narenciye kompostosu ile servis edilerek misafirlere harika bir tatlı deneyimi yaşatırken kış mevsimi için vücuda gerekli direnç fazlasıyla sağlanıyor.

Ocak ayında servis edilecek bu leziz menüyü deneyimlemek ve portakalı hiç tahmin etmeyeceğiniz kombinasyonlarda tatmak için siz de şimdiden yerinizi ayırtın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT