Rus Yemekleri Haftası

Rus Yemekleri Haftası

Grand Hyatt İstanbul, zengin bir mutfağa sahip olan Rus yemeklerini “Rus Yemekleri Haftası”nda sunacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 27, 2019

Hyatt Regency Moscow Petrovsky Park’ın şefi Kirill Fionychev ve Grand Hyatt Istanbul’un şefi Murat Serkan Yaman’ın hazırlayacağı menü, yeni bir tat deneyimi yaşatacak.

Grand Hyatt İstanbul bünyesinde bulunan, İstanbul’un en önemli yaşam merkezlerinden Taksim’de yer alan 34 Restoran, Rus mutfağı sevenleri “Rus Yemekleri Haftası”nda buluşturuyor.

Çin, Arap, Türk ve Fransız mutfaklarından etkilenmiş ve değişik etnik grupların yaşadığı Rusya, bu çeşitliliğini mutfağına aktarmış zengin mutfaklardan birisi olarak biliniyor. Hyatt Regency Moscow Petrovsky Park’ın şefi Kirill Fionychev’in ve Grand Hyatt Istanbul’un şefi Murat Serkan Yaman’ın birlikte hazırladığı menü 18-21 Eylül tarihleri arasında A’la Carte olarak akşam yemeğinde, 22 Eylül Pazar günü ise Russian Brunch olarak sunulacak.

Kahvaltıdan akşam yemeğine her öğün tüketilen deniz mahsullerinin yoğunlukta olduğu Rus mutfağından her akşam başka tatlar yer alacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT