Şehirde Brunch Keyfi SAX’ın Ayrıcalıklı Atmosferinde Yeniden Yorumlanıyor

Şehirde Brunch Keyfi SAX’ın Ayrıcalıklı Atmosferinde Yeniden Yorumlanıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Şehirde Brunch Keyfi SAX’ın Ayrıcalıklı Atmosferinde Yeniden Yorumlanıyor

Dünyanın önde gelen gastronomi markalarını bünyesinde buluşturan Six Senses Kocataş Mansions, Istanbul’un şehre damgasını vuran mekanı SAX, sevdiklerinizle birlikte keyif dolu saatler geçireceğiniz brunch ritüelini yeniden yorumluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 10, 2023

Six Senses Kocataş Mansions, Istanbul’un Boğaz’a tepeden bakan yemyeşil korusunda yer alan SAX, eşsiz panaromik manzarasında brunch keyfini yeniden yorumluyor. Misafirlerini yeşilin her tonuna eşlik eden muhteşem koru alanında Boğaz’ın turkuaz mavisiyle bir araya getiren SAX, şehirde doğal ürünler ile brunch keyfi yaşamak isteyenleri her pazar Six Senses Kocataş Mansions, Istanbul’a bekliyor.

Dünyanın önde gelen gastronomi markalarını bünyesinde buluşturan Six Senses Kocataş Mansions, Istanbul’un şehre damgasını vuran mekanı SAX, sevdiklerinizle birlikte keyif dolu saatler geçireceğiniz brunch ritüelini yeniden yorumluyor. Boğaz’ın en nadide kıvrımı Sarıyer’de konumlanan Six Senses Kocataş Mansions, Istanbul’un yeşilin her tonuna ev sahipliği yapan muhteşem korusunda yer alan ve özgün konseptiyle adından söz ettiren SAX, pazar günlerinin en sevilen klasiği brunch ritüelini yepyeni bir tadım deneyimine dönüştürüyor.

SAX’ın iddialı brunch menüsünde her damak zevkine hitap eden zengin seçenekler birbirinden şık sunumlar ile servis ediliyor. Özenle seçilen ve doğrudan üreticisinden alınan ürünlerin öne çıktığı menüde, yeniden yorumlanan yerel lezzetler dikkat çekiyor. Sarıyer’in yerel üreticilerinden alınan domates ve Antalya’dan özel olarak getirilen susam ile hazırlanan Kurutulmuş Domates Taperate, Ayvalık kırma zeytini ve Hatay çizik zeytininin buluştuğu Zeytin Taperate, Ezine peyniri ile hazırlanan ve ceviz, kekik, fesleğen yağı ile lezzetlendirilen Ezine Deep gibi özel lezzetler misafirlere benzersiz bir gastronomi deneyimi sunuyor. Six Senses Kocataş Mansions’ın bostanından toplanan salatalıklar ile hazırlanan salatalık havyarı ile servis edilen ev yapımı labne peyniri benzersiz lezzeti ile dikkat çekiyor. Mevsimine uygun olarak üreticisinden doğrudan alınarak hazırlanan ev yapımı reçeller ise aromalarıyla damaklara kazınıyor.

Kahvaltının olmazsa olmazı taze ekmek çeşitleri ve hamur işi tatların yanı sıra salamura zeytin çeşitleri gibi zengin seçeneklerin yer aldığı SAX Brunch menüsünde sıcak ve soğuk başlangıçlar da iştah kabartıyor. Salata severlerin favorisi olmaya aday pancar ve elma salatası, firik, patates ve sebzeli salata seçenekleri misafirlerin beğenisine sunuluyor. Patates kroket, trüf mantarı gibi alternatif lezzetlerin ardından menünün güçlü spesiyalleri arasında, ana yemek seçeneğinde dana bonfile ve marine edilmiş somon yer alıyor. Brunch menüsünde yer alan birçok tat, taze soslar ve özel marinasyonlarla lezzetlendirilerek tüm misafirlere gastronomik bir haz yaşatmayı başarıyor. Pazar brunchında tatlı bir brunch finali hayal eden misafirleri basilica soslu ballı petek ve çikolata grandeur karşılıyor.

İstanbul’un tam kalbinde yeşilin ve mavinin huzurlu atmosferinde canlı müzik eşliğinde sevdiklerinizle bu benzersiz brunch deneyimi yaşamak için siz de SAX’ın muhteşem terasında yerinizi şimdiden ayırtın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT