Sevgilinizi Hilton İstanbul’da Büyüleyin

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sevgilinizi Hilton İstanbul’da Büyüleyin

Hilton İstanbul ’da 14 Şubat Sevgililer Günü Lobby Lounge’da aşk temalı konsepti, kokteylleri ve kahveleri ile 18:00 - 20.00 saatleri arasında canlı piyano performansı ile başlıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 8, 2013

Sevgilinizi Hilton İstanbul’da Büyüleyin
Hilton İstanbul ’da 14 Şubat Sevgililer Günü Lobby Lounge’da aşk temalı konsepti, kokteylleri ve kahveleri ile 18:00 - 20.00 saatleri arasında canlı piyano performansı ile başlıyor. Eşsiz Boğaz manzarasına sahip Bosphorus Terrace Restaurant Sevgililer Günü’ne özel mum ışıklarıyla aydınlatılırken, gece boyu aşk şarkılarının çalınacağı canlı müzik performansı ile tüm yerli içeceklerin ve ‘’Hilton İstanbul Aşk Kokteyl’’inin dahil olduğu zengin açık büfe veya hazırlanan özel menü seçeneği 199 TL’ye sunuluyor. Nefes kesen Boğaz manzarası ile 9. kattaki ünlü Lübnan restoranı Al Bushra’nın farklı lezzetlerden hoşlanan misafirlerine canlı müzik, meze, et çeşitleri,limitsiz yerli içki ve şampanya kokteyli ile mum ışığı eşliğinde sunacağı gece KDV dâhil kişi başı 220 TL. Ayrıca 625 TL+ KDV’ye Sevgililer Günü yemeği, balkonlu Hilton odalarında 2 kişilik konaklama ve kahvaltı dahil sizi ve sevgilinizi şımartacak bir konaklama paketi sizi bekliyor. Sevgilinizle özel bir hediye vermek isterseniz, Mum masajı ve kese bakımından oluşan 2 kişilik özel paket ise 450 TL.
Rezervasyonlarınız için: 0212 315 6000
www.hiltonistanbul.com.tr

Conrad Istanbul’da Aşkın En Romantik Hali
Conrad Istanbul 14. katta bulunan panoramik Boğaz manzaralı Summit’te afrodizyak tatlar ve deniz ürünlerinden oluşan açık büfe lezzetler; limitsiz yerli içecek ve KDV dâhil kişi başı 220 TL’ye sunuluyor. Aşk şarkıları ile canlı DJ performansının olacağı gecede sevgililere birer kadeh köpüklü şarap ikram edilecek. Sevgilinizi özel bir masaj paketi ile şımartmak isterseniz, kişi başı 165 TL’ye keyifli bir deneyim hediye edebilirsiniz Ayrıca kahvaltı, Summit’te Sevgililer günü akşam yemeği ve Deluxe odada konaklama dâhil iki kişi için 625 TL + KDV’ye konaklama paketinden yararlanarak sevgiliniz ile bu günü en özel haliyle doyasıya yaşayabilirsiniz.
Rezervasyonlarınız için: 0212 310 2525
www.conradistanbul.com.tr

Hilton ParkSA’da Romantik Bir Dünya Turu
Hilton ParkSA 14 Şubat Sevgililer Günü’nde enfes lezzetlerle dolu romantik bir dünya turu sunuyor! Fransa, Italya, Japonya ve elbette Türkiye’nin enfes lezzetleri ile Boğaz manzarası eşliğinde romantik bir gece için Cloud 7 ideal bir seçim olacak. Bu eşsiz geceye özel menü ise tüm yerli içecekler dahil 185 TL’ye sunuluyor. Ayrıca bu romantik gecede eşsiz bir konaklama deneyimi yaşamak isterseniz; Hilton odalarında konaklama, Sevgililer Günü akşam yemeği ve kahvaltı dahil 2 kişilik konaklama paketi 550 TL+KDV.
Rezervasyonlarınız için: 0212 310 1200
www.hiltonparksa.com.tr

Sevgililer günü romantizmini birbirinden farklı ve eşsiz alternatiflerle Hilton Worldwide İstanbul Otelleri’nde yaşamak için yerinizi şimdiden ayırtmayı unutmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT