Shake Shack’ten Eşsiz Custard & Concrete Deneyimi

Shake Shack’ten Eşsiz Custard & Concrete Deneyimi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Shake Shack’ten Eşsiz Custard & Concrete Deneyimi

New York’un ünlü gurme hamburgercisi Shake Shack, her zevke hitap eden custard ve concrete çeşitleriyle de adından söz ettiriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 10, 2018

Dünyanın en lezzetli hamburgerini “yolüstü hamburgercisi” konsepti ile Türkiye’ye getiren New York’un ünlü gurme hamburgercisi Shake Shack, her zevke hitap eden custard ve concrete çeşitleriyle de adından söz ettiriyor. Her gün taze olarak hazırlanan, birbirinden renkli ve lezzetli custard ve concreteler yaz kış demeden bambaşka bir dondurma deneyimi sunuyor.

Vanilya ve çikolatalı çeşitleriyle sunulan custard, yoğun ve krema kıvamında, mısır şurubu kullanılmadan yağsız sütle hazırlanıyor. Concrete ise özel custard dondurması ve Shake Shack’e özel lezzetlerin birleşmesinden oluşuyor. Çikolatalı custard, fudge sos, çikolatalı trüf kurabiye, çikolata parçacıkları ve çikolata granülleriyle hazırlanan “Shack Attack” çikolata tutkunlarının favorisi olmaya aday. Meyve esintileri sevenler için ise vanilyalı custard, çilek püresi, taze muz ve kurabiye parçacıklarında oluşan “Çilek & Muz Triffle” öne çıkıyor. Bunların dışında, farklı şubelerin kendilerine özel concrete çeşitleri de bulunuyor.

Vadi İstanbul Shack Shack’e gidenler vanilyalı custard ve red velvet kek parçacıklarıyla hazırlanan “Red Velvet”ı deneyebilir. İstinye Park’a özel “Boğaz Esintisi” içerisinde ise vanilyalı custard, Divan’dan tuzlu ballı makaron, taze muz ve krema kıvamında yer fıstığı bulunuyor. Akasya AVM’deki Shacke Shack’te ise vanilyalı custard, çilek püresi ve Divan’dan acıbadem kurabiyesi ile hazırlanan “Acıbadem” dikkat çekiyor.

Hot Chick’n Lezzetine Devam

Shake Shack’in efsanevi burgerlerle dolu menüsüne geçtiğimiz aylarda kısıtlı bir süre için katılan Hot Chick’n, gördüğü ilgi karşısında mağazalarda servisinin devam etmesine karar verildi.

Klasik tavuk burgerlerden farklı olan, aç olmasanız bile sizi çılgına çevirecek Hot Chick’n, organik tavuk göğsünün tereyağında marine edilip, özel Shake sosunda kızartılması ve sonrasında iki çeşit biber ile baharatlandırılmasıyla ve üzerine Louisana usülü sıcak soslu lahana salatası ve karışık turşu eklenmesiyle yapılıyor. Hot Chick’n, aynı zamanda Shake Shack’in kurulduğu günden beri ürettiği eşsiz patates ekmeği ile servis ediliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT