Tarihi Pideciden Geleneksel Demirhindi Şerbeti

Tarihi Pideciden Geleneksel Demirhindi Şerbeti

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Tarihi Pideciden Geleneksel Demirhindi Şerbeti

Özel tarife sadık kalınarak hazırlanan Demirhindi Şerbeti, sıcak Ramazan günlerinde serinlemek isteyenler için farklı bir alternatif olarak sunuluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 17, 2014

Osmanlı’dan günümüze kadar gelen şerbet kültürü, Ramazan ayı boyunca Fatih Karadeniz Pidecisi’nde yaşatılmaya devam ediyor. Özel tarife sadık kalınarak hazırlanan Demirhindi Şerbeti, sıcak Ramazan günlerinde serinlemek isteyenler için farklı bir alternatif olarak sunuluyor.

Demir Hindi bitkisinin meyve özleriyle yapılan geleneksel Demirhindi Şerbeti’nde; taze elma ve armut kabuklarının yanı sıra kivi ve portakal yer alıyor. Ekşi tadını hafifletmek için tarçın, şeker ve kestane balıyla aromalandırılan şerbet, geçmişten günümüze tam bir sağlık deposu olarak biliniyor.

57 yıllık tecrübesi ve muhteşem pide çeşitleriyle misafirlerine lezzet şöleni yaşatan Fatih Karadeniz Pidecisi, geleneksel Demirhindi Şerbeti’yle de müdavimlerini tarihi bir yolculuğa çıkartıyor.

Ramazan2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT