Tavuk Severlere Müjde!

Tavuk Severlere Müjde!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Tavuk Severlere Müjde!

Serbest Gezen, Doğal Yem ile Beslenen Tavuklar ve Yumurtaları artık Hilton İstanbul Bosphorus ve Conrad İstanbul Bosphorus’ta.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 26, 2018

Şehrin tam kalbinde yer alan ve İstanbul’un pek çok cazibe merkezine yürüme mesafesinde olan Conrad İstanbul Bosphorus ve konforlu odaları ve çocuklu aileler için dizayn edilen aile konseptindeki 50 ayrı bebek ve çocuk ürünü ile özellikle çocuklu aileler için konaklamaları sıra dışı bir deneyime dönüştüren Hilton İstanbul Bosphorus, hem ailelerin içini rahatlatacak hem de çocukların tavuk aşkını pekiştirecek yeni bir uygulama başlattı. Hilton İstanbul Bosphorus ve Conrad İstanbul Bosphorus’ta çocuklarınızla birlikte artık gönül rahatlığıyla tavuk tüketmeniz mümkün olacak.

Günümüzde aileler tavuk tüketirken iki kere düşünür oldu. Yetiştirme koşulları, tavuk yetiştirirken kullanılan hormonlar ve antibiyotikler özellikle çocuklu ailelerin tavuk ürünlerinden uzaklaşmasına sebep olan en önemli etmenler.

Şehrin tam kalbinde yer alan ve İstanbul’un pek çok cazibe merkezine yürüme mesafesinde olan Conrad İstanbul Bosphorus ve İstanbul’un merkezinde resort havası yaşatan Hilton İstanbul Bosphorus, yeni yılla birlikte otelde servis edilen tüm tavuk ve yumurta ürünlerinde sadece serbest gezen tavukları ve yumurtalarını kullanmaya başladı. Alınan bu kararın en önemli nedeni ise özellikle çocuk misafirlerin bayılarak yedikleri tavukların gönül rahatlığıyla tüketebilmesi.

2018 itibariyle Hilton İstanbul Bosphorus’un ve Conrad İstanbul Bosphorus’un kapısından sadece iyi tarım yöntemleri ile yetiştirilmiş ve doğal yem ile besinlerle beslenen, hiçbir şekilde hormon ve antibiyotik takviyesi almayan tavuklar girebiliyor.

Hilton İstanbul Bosphorus’un ve Conrad İstanbul Bosphorus’un hormonsuz ve ilaç takviyesiz serbest gezen tavuklardan elde edilen birbirinden leziz sunumları tavuk severleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT