Tavuktan Vazgeçemeyen Dürüm Severlere Maxi Dürüm!

Tavuktan Vazgeçemeyen Dürüm Severlere Maxi Dürüm!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Tavuktan Vazgeçemeyen Dürüm Severlere Maxi Dürüm!

Hem doyurucu menüleriyle hem de lezzetiyle eşsiz anlar yaratan Popeyes®, tavuk etinden vazgeçemeyen dürüm severler için Maxi Dürüm’ü sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 1, 2020

Hızlı servis restoran zinciri sektörü lideri TAB Gıda bünyesinde yer alan uluslararası marka Popeyes®, tavuk etinden vazgeçemeyenleri doyurucu lezzeti ikiye katlayan Maxi Dürüm’ü denemeye davet ediyor!

Hem doyurucu menüleriyle hem de lezzetiyle eşsiz anlar yaratan Popeyes®, tavuk etinden vazgeçemeyen dürüm severler için Maxi Dürüm’ü sunuyor. Sıcacık lavaşı, marine edilmiş çıtır çıtır tavuk eti, mayonez ve domates ile hazırlanan enfes lezzet Maxi Dürüm, tüm Popeyes® restoranlarda lezzet avcılarını bekliyor!

Restoranlar dışında online olarak sipariş vermek isteyenler; Tıkla Gelsin® ile Yemek Sepeti'nin online ve mobil kanallarının yanında Ara Gelsin sipariş hattı üzerinden güvenli bir şekilde sipariş verilebilecek. Farkı lezzetinde gizli olan özgün menüleri, ‘’Tıkla Gelsin®️’’ hizmetiyle mobil olarak ödeyebilir, sipariş uygulamaları üzerinden ‘’Siparişimi Kapıya As’’ ve ‘’Temassız Teslimat’’ seçeneğiyle güvenle teslim alabilirsiniz.

Popeyes® ve ürünleriyle ilgili ayrıntılı bilgiye http://www.popeyes.com.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT