Therapia Garden'da İftar

Therapia Garden'da İftar

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Therapia Garden'da İftar

Tarabya sırtlarında muhteşem bir manzaraya, ağaçlarla çevrili çok geniş ve her an püfür püfür rüzgarın estiği özel bir bahçeye sahip olan Therapia Garden'ın ünlü şefi Yusuf Şahin, Ramazan Ayı'na özel bir mönü hazırladı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 27, 2014

Doğa içinde bir manzara, keyfine doyumsuz bir teras ve bahçe; enfes lezzetler... Tarabya sırtlarında saklı bir lezzet bahçesi yarattık. Therapia Garden'da, Ramazan için de çok özel bir hazırlık yaptık.

Tarabya sırtlarında muhteşem bir manzaraya, ağaçlarla çevrili çok geniş ve her an püfür püfür rüzgarın estiği özel bir bahçeye sahip olan Therapia Garden'ın ünlü şefi Yusuf Şahin, Ramazan Ayı'na özel bir mönü hazırladı. Mönünün açılıı serpme kahvaltılıklarla yapılıyor. Ardından zeytinyağlı çeşitleri; biber dolması, patlıcan salatası, fava, humus, zeytinyağlı fasulye ile sunum devam ediyor.

Çorba, paçanga böreği ve güveçte yoğurtla birlikte servis edilen etli pazı sarmasının ardından ana yemeklere geçiyoruz. Bonfile, levrek ya da tavuk ızgara seçeneklerinden sonra kapanışı güveçte çikolatalı sufle, kırık fındıklı sütlaç gibi tatlılar ve meyve ile yapıyoruz. Aslında lafın özü, Therapia Garden'da keyifli bir iftar geçirmeniz için her detayı ince ince düşündük; bu saklı lezzet bahçesini çok seveceksiniz!

Not: Soft içeceklerin dahil olduğu iftar mönüsü kişi başı 75 TL.

Ramazan2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT