Trüf Lezzeti Yıl Boyunca Gina Menüsünde!

Trüf Lezzeti Yıl Boyunca Gina Menüsünde!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Trüf Lezzeti Yıl Boyunca Gina Menüsünde!

İstanbul’un en gözde İtalyan restoranlarından biri olan Gina, siyah trüf mantarıyla hazırlanan özel lezzetleri tüm yıl boyunca misafirlerinin beğenisine sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 19, 2017

Şehrin dinamik İtalyan restoranı Gina, zengin menüsü ile misafirlerini İtalya’nın kuzeyinden güneyine uzanan bir lezzet yolculuğuna davet ediyor. Hizmet ve ürün kalitesiyle “İtalyan Konukseverliği” sertifikasına sahip restoranlardan biri olan Gina, tedariği ve lezzeti ile gastronomide önemli bir yeri olan trüf mantarı ile hazırladığı özel reçeteleri misafirleriyle buluşturuyor.

Gina menüsünün farkını ortaya koyan trüflü lezzetlerden “Tagliolini Asparagi, Tartufo” ve “Pomodoro, Burrata, Tartufo Nero” geleneksel İtalyan mutfağından ilham alıyor. İtalyan usulü ‘al dente” olarak hazırlanan tagliolini, kuşkonmaz ve siyah trüfün uyumu ile makarna severlere mükemmel bir lezzet sunuyor. Burrata, San Marzano domates ve siyah trüf mantarının lezzetini birleştiren pizza alternatiflerinden “Pomodoro, Burrata, Tartufo Nero” iki kişilik olarak servis ediliyor.

Gerçek İtalyan lezzetlerini yalın sunumlarla misafirlerine sunan Gina, sıcak ve şık ortamı ile İstanbul’un en sevilen buluşma noktalarından biri olmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT