Türkiye’nin iki Efsane Lezzeti Döner ve Domino’s Bir Arada!

Türkiye’nin iki Efsane Lezzeti Döner ve Domino’s Bir Arada!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Türkiye’nin iki Efsane Lezzeti Döner ve Domino’s Bir Arada!

Leziz mi leziz iki efsane Domino’s’ta bir araya geldi! Domino’s’un çok sevilen pizzası ve dürümos’u dönerle birleşti!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 18, 2020

Türkiye’nin geleneksel tadı dönere yenilikçi bir bakış açısıyla yaklaşan Domino’s, et dönerli pizza, et dönerli Dürümos ve ekstra et dönerli Dürümos XL ile lezzeti üst seviyeye çıkarıyor. Domino’s, Türkiye’nin sevilen lezzeti döneri nefis pizzasına ve dürümlerine eklediğini, milyonların sevdiği fenomen Enis Arıkan ile duyurarak, lansman kampanyasında günümüzün popüler şarkısı Cennetten Çiçek’i de yeniden yorumluyor! Türkiye’ye de bu efsane lezzetlerin tadını çıkarmak kalıyor.

Leziz mi leziz iki efsane Domino’s’ta bir araya geldi! Domino’s’un çok sevilen pizzası ve dürümos’u dönerle birleşti!

Eşsiz tadıyla Türk mutfağının olmazsa olmazı döner, Domino’s’un lezzetlerine dahil oldu. Dana etinden yumuşacık döner, Domino’s’un pizzasında ve dürümlerinde kendine yer bulurken; Domino’s, lezzeti ile damakları şenlendirecek dönerli ürünlerini hem gözlere hem de kulaklara hitap eden müthiş bir kampanya ile anlatıyor!

Domino’s ve dönerin muhteşem buluşması, son zamanların en popüler parçalarından Cennetten Çiçek şarkısının Domino’s uyarlamasının, 2019’dan beri markanın yüzü olan, başarılı oyunculuğu ve eğlenceli sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Enis Arıkan’ın seslendirmesiyle eğlenceli bir şekilde duyuruluyor. “Domino’s’ta döner var inanmıyorum” dizeleriyle şarkıyı yorumlayan Enis Arıkan, ‘Tadını çıkar Türkiyem!’ diyor.

Enfes et dönerli pizza, tereyağı soslu et dönerli Dürümos ve ekstra et dönerli Dürümos XL, Domino’s sevenlerle buluşuyor, size de tadını çıkarmak kalıyor! Eve serviste Et Dönerli Dürümos 17,99’a, Et Dönerli Dürümos XL 20,99’a, orta boy Et Dönerli Pizza ise 27,99’a, temassız teslimatla kapınıza geliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT