İtalyan mutfağının en başarılı adreslerinden Mezzaluna, yaz mevsimine girerken menüsüne eklediği birbirinden güzel İtalyan lezzetleriyle misafirlerini ağırlıyor.
Mezzaluna’nın Executive Şefi Fabio Brambilla’nın mevsimsel ürünlerle hazırladığı menüde iki kişilik sunulan “Tagliere di antipasti” tabağı bresola, parma jambonu, füme dana eti ve İtalyan peyniri çeşitlerinden oluşuyor. Makarnalara eklenen mozzarella ve pesto soslu “Mezzi paccheri al pesto con mozzarella” ve en taze deniz mahsulleriyle hazırlanan “Risotto al frutti di mare” lezzet ve sunumlarıyla öne çıkıyor.
Menünün dikkat çeken yemeklerinden biri de sotelenmiş mantar, karamelize soğan, taze domates ve scamorza peyniri ile hazırlanan İtalyan tarzı burger “Burger di manzo”. Napoli usulü hazırlanan “Bufala” pizza ise manda mozzarella, kiraz domates ve siyah zeytinle lezzetlendiriliyor.
Vanilyalı dondurma ile servis edilen taze mevsim meyveleri salatası “Macedonia” yaz aylarında hafif ve ferah tatlı alternatifi arayanlar için ideal.
Yaz aylarında İstanbul ve Ankara’nın yanı sıra misafirlerini Yalıkavak Marina’da da ağırlayan Mezzaluna, rahat ve samimi atmosferi ile İtalyan mutfağı severlerin tercihi olmaya devam ediyor.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.