Yazın Keyfini Tamamen Yenilenen Cloud 7 Terrace’da Çıkarın!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yazın Keyfini Tamamen Yenilenen Cloud 7 Terrace’da Çıkarın!

Nefes kesen ve şaşırtıcı güzellikteki Boğaz manzarasına hakim Cloud 7 Terrace, tamamen yenilenen dekorasyonu ve enfes lezzetleriyle yaz davetlerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 25, 2011

25.07.2011

Nefes kesen ve şaşırtıcı güzellikteki Boğaz manzarasına hakim Cloud 7 Terrace, tamamen yenilenen dekorasyonu ve enfes lezzetleriyle yaz davetlerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Temmuz ayı itibariyle tamamen yenilen Cloud 7 Terrace, Hilton ParkSA İstanbul’un 7. katındaki yerini aldı. Panoramik Boğaz manzarasının en güzel izleneceği yerlerden biri olan Cloud 7 Terrace’da Türk ve Akdeniz mutfağından enfes lezzetler keyifli anlarınıza eşlik edecek.

Temmuz ayı itibariyle müdavimlerini yepyeni bir yüz ile karşılayan Cloud 7 Terrace, Maçka Parkı’nın yanı başındaki ve Nişantaşı’na yürüme mesafesindeki konumu ile en ideal alternatifiniz. Muhteşem Boğaz manzarasına karşı ‘’Şarap ve Peynir’’ lezzetleri, alışveriş sonrası dostlarınızla kahve molası keyfi ve 5 çayı organizasyonlarınız için sizi bekleyen bu mekanda çok özel fiyatlarla butik davet ve düğün organizasyonları da gerçekleştirebilirsiniz.

Benzersiz Hilton deneyimini tamamen yenilenen Cloud 7 Terrrace’da çıkarmak için hemen yerinizi alın. Cloud 7 hayatınıza yeni bir soluk getirecek...

Adres: Hilton ParkSA, Bayıldım Caddesi Şişli, İstanbul
Telefon: 0212 310 12 00
Web: www.hiltonworldwide.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT