Yemeksepeti.com ile İftar ve Sahur Menüleri Tam Zamanında Sofranızda

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yemeksepeti.com ile İftar ve Sahur Menüleri Tam Zamanında Sofranızda

Yemeksepeti.com’un en sevilen uygulamalarından biri olan Ramazan ayında siparişin tam iftar saatinde gönderilmesi hizmeti bu yıl da devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 2, 2011

02.08.2011

Yemeksepeti.com’un en sevilen uygulamalarından biri olan Ramazan ayında siparişin tam iftar saatinde gönderilmesi hizmeti bu yıl da devam ediyor. Yemeğinizin iftar saatinde teslim edilmesini istiyorsanız tek yapmanız gereken yemeksepeti.com’dan sipariş verirken “İFTARA” butonuna tıklamak. Yemeksepeti.com’da Ramazan ayı boyunca gece sipariş kabul eden restoranlardan sahur için de sipariş verebiliyorsunuz.

Ayrıca seçkin restoranların iftar menülerini çok özel indirimlerle sunan yemeksepeti.com, üyelerine her yıl olduğu gibi bu sene de keyifli bir Ramazan yaşatmayı amaçlıyor.

“İFTARA”yı tıklayın, sofranızı donatın!
İftar saatine yemeğinizi yetiştiremeyecek misiniz? Korkmayın; yemeksepeti.com aç kalmanıza izin vermiyor! Türkiye’nin ilk ve en büyük online yemek siparişi sitesi yemeksepeti.com’un Ramazan ayına özel, siparişin tam iftar saatinde gönderilmesi uygulaması, bu yıl da devam ediyor. Yemeksepeti.com’un bu hizmeti sayesinde günün herhangi bir saatinde iftar için sipariş verebiliyorsunuz. Böylece restoranların iftar saati yoğunluğundan etkilenmiyorsunuz ve siparişiniz tam vaktinde adresinize teslim ediliyor. Tek yapmanız gereken sipariş onay ekranında siparişinizin teslim edilmesini istediğiniz zaman olarak “İFTARA” seçeneğini işaretlemek.

Yemeksepeti.com sahurda da yanınızda
Sahur yemeğiniz için de siparişinizi günün istediğiniz saatinde online olarak verebilirsiniz. Yemeksepeti.com’un bu uygulaması sayesinde, gece sipariş kabul eden restoranlardan verdiğiniz siparişler tam sahur vaktinde kapınıza kadar geliyor.. Sahur için erken kalkıp önceden hazırlık yapmak zorunda olmayan yemeksepeti.com kullanıcıları, günün istedikleri saatinde sahurda ne yemek istediklerine karar vererek zaman kazanıyorlar.

İndirimli Ramazan menüleri yemeksepeti.com’da
Yemeksepeti.com üzerinden hizmet veren binlerce restoranın birbirinden lezzetli Ramazan menülerine, özel Ramazan sayfalarında detaylı olarak yer veriliyor. Siparişle birlikte “iyi pişsin”, “ince hamur olsun” ya da “soğan istemem” gibi notlar da restorana kolaylıkla iletilebiliyor. Sipariş verilen yemeğin ücreti ise restoranın kabul ettiği şekilde kapıda nakit, kredi kartı veya yemek çeki ile ödenebiliyor. Seçkin restoranların nefis iftar menülerini çok özel indirimlerle sunan yemeksepeti.com, üyelerine her yıl olduğu gibi bu sene de keyifli bir Ramazan yaşatmayı amaçlıyor.

Ramazan 2011

www.yemeksepeti.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT