Yeni Yıla The Marmara’da Sürprizlerle Girin

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni Yıla The Marmara’da Sürprizlerle Girin

The Marmara Otelleri bu yıl da, unutulmaz bir yılbaşı gecesi için zengin menüler ve farklı beklentilere yanıt veren programlar sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 26, 2013

The Marmara Otelleri muhteşem bir yılbaşı gecesi için hazır

The Marmara Otelleri bu yıl da, unutulmaz bir yılbaşı gecesi için zengin menüler ve farklı beklentilere yanıt veren programlar sunuyor. The Marmara Antalya, Bodrum, Pera ve Taksim, yeni yılı sevdikleri ile konfor ve kalite için her detayın titizlikle düşünüldüğü bir ortamda karşılamak isteyenlerin buluşma yeri olacak.

Yeni yılı sevdikleri ile birlikte mutlu olacakları, eğlenceli ve konforlu bir ortamda karşılamanın planlarını yapanlar, The Marmara Otelleri’nin yılbaşı programlarına göz atmalı. İster İstanbul’un göbeği Taksim’de, ister Bodrum’un eşsiz güzellikleri içinde… Yılbaşında The Marmara Otelleri tercihe göre zengin bir program ve menü, kaliteli hizmet anlayışı ile misafirlerini bekliyor.

Yılbaşında Taksim’in enerjisi The Marmara Taksim’de yaşanacak

The Marmara Taksim yılbaşı gecesinde misafirlerini etkileyici dekorasyonu, Türk motifli bölmeleri ve doğal ahşap mobilyaları ile özel bir atmosfere sahip The Marmara Tuti Restaurant’ta ağırlayacak.

The Marmara Taksim’de kutlamalar 24 Aralık 2013 tarihinde Noel yemeği ile başlayacak. Noel açık büfesinin ücreti, içecekler hariç 100 TL. 31 Aralık gecesi, İstanbul’un enerjisinin hissedilebildiği bu mekanda yılbaşına özel açık büfe akşam yemeği verilecek. Yılbaşı açık büfe yemeğin ücreti ise, bir kadeh “Yaşasın” şampanya dahil, içecekler hariç 165 TL.

1 Ocak sabahı da aynı mekanda brunch servisi yapılacak. Yılbaşı gecesi otelde konaklayan misafirler 1 Ocak sabahı kahvaltı ya da brunch alabilecekler. Dışarıdan gelen misafirler için ise brunch fiyatı 125 TL.

The Marmara Pera, Cafe Marmara ile yılbaşına hazır

Yılbaşı gecesi The Marmara Pera’da bulanan Cafe Marmara, 90’lar temalı DJ performansı ile misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor. Cafe Marmara’da zengin yılbaşı menüsü, limitsiz yerli içki dahil 140 TL’den sunulacak. Konaklamalı yılbaşı paketinde ise Cafe Marmara’da limitsiz yerli içki dahil gala yemeği, 90’lar partisi, ertesi gün geç kahvaltı, terasta yer alan ısıtılmış açık havuzda çikolata ikramı ve müsaitlik durumuna göre geç çıkış imkanı sunuluyor. Paketin fiyatı iki kişi 250 euro.

The Marmara Pera’da yılbaşı gecesi bir de hediye heyecanı yaşanacak. 2014 yılının 14. dakikasında belirlenecek bir çifte, otelde konaklama hediye edilecek.

Eşsiz bir doğal güzellik eşliğinde, The Marmara Bodrum’da yılbaşı farkı

“Five Star Diamond Award” ödülüne sahip, “Small Luxury Hotels”in Türkiye’de ilk üyesi olan The Marmara Bodrum, yeni yıla Bodrum’un doğal güzellikleri içinde girmek isteyenleri bekliyor. The Marmara Bodrum’un yılbaşı paketinde bir gece konaklama, yeni yıl gala yemeği ve partisi, açık büfe kahvaltı, müsaitliğe göre bir üst kategori odaya geçiş ve geç çıkış imkanı, ücretsiz fitness kullanımı, ücretsiz internet ve otopark hizmeti var. The Marmara Bodrum’un yılbaşı paketinin KDV dahil ücreti 359 Euro.

80’ler teması ile düzenlenecek gala yemeği ise kişi başı 250 TL.

Yeni yıla özel menü ve muhteşem müzikler The Marmara Antalya’da...

Farklı mimarisiyle Antalya’nın gözbebeği olan The Marmara Antalaya’da yeni yıl kokteylinin ardından yılbaşı gecesine özel tasarlanmış menü misafirlere unutamayacağı lezzetler yaşatacak. The Marmara Antalya’da yeni yılın karşılandığı keyifli geceye Işıl Günay ve orkestrası eşlik edecek. Limitsiz yerli içkinin olacağı yeni yıl gecesinin sabahında geç kahvaltı da misafirlere sunulacak. The Marmara Antalya’nın yeni yılda konaklama fiyatı ise single oda 375 TL, double oda 500 TL.

Yılbaşı2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT