Yeni Yılda Yeni Adresiniz

Yeni Yılda Yeni Adresiniz

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni Yılda Yeni Adresiniz

Hisar Buselik’in gördüğü ilgi üzerine, Şişhane’de Tünel Residence Teras’ta açılan ikinci şubesiyle de müdavimleriyle buluşan yeni nesil meyhane, sıcak ortamı ile keyifli sohbetlerin vazgeçilmez adresi oluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 24, 2018

Geleneksel lezzetleri modern sunumuyla birleştiren Buselik, ikinci şubesiyle Tünel Residence Teras’ta hizmet vermeye başladı. Adını aldığı buselik makamı gibi zarif, hayat dolu ve duygusal bir karaktere sahip olan Buselik, mevsimine göre kullanılan yöresel lezzetleri, fark yaratan özgün mezeleri ve güler yüzlü servisi ile eski meyhane kültürüne modern bir bakış açısı kazandırıyor. Yeni yıl menüsüyle de çok iddialı olan Buselik, müdavimlerine unutulmaz bir yılbaşı vadediyor.

Lezzetli ve özgün tariflerle oluşturulmuş menüsü, eski meyhane kültürüne yeni bir soluk getiren atmosferi ve kendine has tarzıyla kısa süre içerisinde kendi müdavimlerini oluşturan Buselik, İstanbul’daki şubesine bir yenisini daha ekledi. Artık Buselik müdavimleri eşsiz Galata manzarasıyla İstanbul’un unutulmaz semtleri arasında yer alan Tünel’de de Buselik lezzetlerini tadabilecekler.

Şık sofralar, özel tatları ağırlıyorBuselik Tünel, kendine has dili, sıcak ortamı ve özenli sunumları ile en dostane muhabbetlerin adresi oluyor. Buselik’te hazırlanan şık sofralar, usta şeflerin özenle hazırladığı tariflerle renkleniyor. Geleneksel Türk tatlarını kendine has bir şekilde yorumlayan Buselik’in menüsünde badem ve fıstıklı Girit ezmesinden karides saganakiye, sıcak ot kavurmadan pastırmalı sıcak humusa birbirinden özel yöresel tatlar bulunuyor.

Yeni yıl menüsüyle de iddialı
Buselik, lezzetli menüsüyle yeni yılı karşılamak isteyenler için de özenle seçilen tatlardan oluşan bir menü hazırladı. Hem Tünel hem de Hisar Buselik’te geçerli olacak fiks menüde; kaymaklı vişneli pancardan yer elmalı ve kuzu kulaklı cacığa, İzmir tulum peynirli köz patlıcan güveçten paçanga böreğine, fırında otlu levrekten Boşnak köftesine uzanan 9 çeşit meze, 4 çeşit ara sıcak, 2 çeşit salata, 2 çeşit ana yemek ve 2 çeşit tatlı bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT