Yılbaşı Gecesi Lezzet ve Eğlence Delimonti’de!

Yılbaşı Gecesi Lezzet ve Eğlence Delimonti’de!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yılbaşı Gecesi Lezzet ve Eğlence Delimonti’de!

Gastronomi market ve restoran konseptini evrensel mutfak anlayışı ile birleştiren Delimonti, misafirlerine unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşatmaya hazırlanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 5, 2018

Yılbaşı için özel lezzetlerinden oluşan bir menü hazırlayan Delimonti’de saat 20.30 – 01.00 arasında buzuki grubu performans sergileyecek.

Delimonti, yılbaşı akşamı için hazırladığı menüde; kabak sıyırma, fava, atom, dolmadaki, pirpirim tarator, fesleğenli girit ezme, caciki, hardallı patates salatası, humus ve mamzana gibi yöresel lezzetlerden oluşan başlangıç tabağı bulunuyor. Hemen ardından ikram edilen Delimonti salata, peynir dolgulu ızgara kalamar veya saganaki, lezzet ve sunumları ile göz dolduruyor.

Ana yemek olarak iki farklı seçeneğin sunulduğu menüde ızgara somon, ızgara kabak, roka ve sarımsak ile lezzetlendirilirken iç pilav, buharda pişmiş sebzeler ve özel sos ile servis edilen kestaneli yılbaşı hindisi, gecenin imza lezzeti olarak ön plana çıkıyor. Tatlı olarak çikolatalı sufle veya profiterol tercih edebilen misafirler, eğlenceli dakikaların doruğa çıktığı gecenin ilerleyen saatlerinde işkembe veya mercimek çorbasının lezzetiyle enerji toplayacaklar.

Delimonti, yeni yılın ilk gününde ise 09.00 ila 15.00 saat aralığında servis edeceği zengin kahvaltı çeşitleriyle, misafirlerinin güne güzel bir başlangıç yapmalarını sağlayacak.

Yılbaşına özel hindi keyfi
Delimonti’nin eşsiz lezzetini evine taşımak isteyenler 28 Aralık Cuma gününe kadar hindi siparişi verebilecek. Bütün bir porsiyon şeklinde kestaneli iç pilav ile hazırlanan hindiler Şişli, Beşiktaş, Levent, Maslak, Kağıthane gibi semtlere teslim edilebilecek. Siparişini restorandan teslim almak isteyenler ise 31 Aralık Pazartesi günü saat 16.00’ya kadar hindilerini alabilecek.

Yılbaşı sepetini siz oluşturun
Delimonti misafirleri bu yıl da yılbaşı sepetlerini; kendi arzu ettikleri ürünleri seçerek oluşturabilecekler. Delimonti’nin gastronomi marketinden alışveriş yapan misafirler, bu özel lezzetleri evlerinde de tadabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT