Yılbaşı Sofranıza Özel Hindiniz Develi’den…

Yılbaşı Sofranıza Özel Hindiniz Develi’den…

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yılbaşı Sofranıza Özel Hindiniz Develi’den…

Her damak zevkine hitap eden ayrıcalıklı lezzetleri ile 103 yıldır misafirlerini ağırlayan Develi, yılbaşı akşamı sofranıza geliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 23, 2015

Antep mutfağının duayeni, asırlık lezzet ustası Develi’den yılbaşı sofralarınız için özel bir hizmet. Yılbaşı sofralarının vazgeçilmez lezzeti “Hindi”, Develi Ustalarının gizli tarifi ile hazırlanarak sevdiklerinize ayrıcalıklı bir ikram sunmanızı sağlıyor.

Her damak zevkine hitap eden ayrıcalıklı lezzetleri ile 103 yıldır misafirlerini ağırlayan Develi, yılbaşı akşamı sofranıza geliyor. Yeni yıla girerken aileniz ve misafirleriniz için hazırlayacağınız özel sofranız için Yılbaşı Hindinizi Develi’den sipariş verebilirsiniz.

Yılbaşı gecesini evinde geçirmek isteyen ve Develi lezzetini sevdikleriyle paylaşmayı tercih edenler, ustalıklarını gizli tarifleriyle birleştiren Develi şeflerinin hazırladığı özel Yılbaşı Hindisini sipariş verebilirler.

Kuşaktan kuşağa aktarılan lezzet hikâyesiyle Türkiye’nin güçlü restoran gruplarından biri olan Develi’nin, Samatya, Kalamış, Etiler, Marin, Ataşehir, Florya, Eminönü, Tuzla ViaMarin ve Nişantaşı’nda şubeleri bulunuyor.

www.develikebap.com

yilbasi2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT