Yılbaşının Sürpriz Lezzeti!

Yılbaşının Sürpriz Lezzeti!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yılbaşının Sürpriz Lezzeti!

Özellikle yılbaşı sofranıza ayazda kurutulmuş Kars kazı ile konuk olmaya hazırlanan Osmani’ye, siparişinizi erken vermenizde fayda var..

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 22, 2014

Yılbaşı Sofrasının Sürprizi OSMANİ’den Kars Kazı Dolması!

Türkiye yemekleri ve özel konuk mutfaklarıyla yöre mutfaklarını özel sunumuyla ayağımıza getiren Osmani, Aralık ayında Anadolu Kış Yemekleri ve Kars yemek kültürünün efsaneleşmiş tadı olan Kars kazını sizlerle tanıştırıyor. Kars’ın geleneksel lezzetleri arasında yer alan ve kar yağdıktan sonra yağ tutmasıyla ayrı bir lezzete kavuşan Kars kazı, özel tarifli dolmasıyla yılbaşı sofralarından hindinin tahtını devirmeye geliyor.

Özüne sadık reçeteleriyle hazırladığı 100’den fazla çeşit Türk Yemeği ile lezzet düşkünlerinin vazgeçilmesi olan Osmani, bu sene Aralık ayında Doğu Anadolu’nun en özel kış yemekleriyle sizlerle... Özellikle yılbaşı sofranıza ayazda kurutulmuş Kars kazı ile konuk olmaya hazırlanan Osmani’ye, siparişinizi erken vermenizde fayda var...

Kışın doğu bölgesinin en önemli protein kaynağı olan ve tadını başka bölgelerde bulamayacağınız bir lezzet olan Kars Kazı, Aralık ayı boyunca her gün bir çok tarifiyle sizlerle buluşacak. Sadece kış aylarına özellikle de Aralık ayına özel bir lezzet olan kazın lezzetli olmasında rakım ve soğuk havanın etkili olduğunu söyleyen Osmani’nin şefi, kazın yağlanması için kar yağmasının beklendiğini belirtti. Kaz tiriti, ayazda kurutulan kazların özel tarifli dolması, kaz çekmesi ve kaz butunun yanısıra; hengel, kabulca pilavı ve buğday çorbası gibi özel tarifleri ustalarının elinden deneyince vazgeçemeyeceksiniz…

Yılbaşı için de artık hindi yerine kaz dolmasının tercih edeceksiniz. Hem lezzet farkı, hem de özel tarifi ile yılbaşı sofranız için geleneksel yöntemlerle ayazda kurutulmuş Kars Kazı Dolması ile efsaneleşecek. Yılbaşı sofralarına görmeye alıştığımız hindinin yerine geçecek olan Kars Kazı dolması ile alışkanlıklarınızı bu yıl bozacaksınız.

Çeşit çeşit mezeler, salatalar, etli ve etsiz yemekler kısacası; bu özel geceye davet ettiğiniz misafirleriniz için hangi yemekleri veya mezeleri istiyorsanız, Osmani’nin tüm ekibi menüsünü sizinle paylaşmaya hazır...

Siz de yılbaşı sofranızı dillere destan olan Kars Kazı Dolması’yla taçlandırmak isterseniz, Osmani’ye 0 212 345 56 00 numaralı telefondan veya Yemeksepeti’nden sipariş vererek bu özel günde misafirlerinize unutamayacakları bir deneyim yaşatabilirsiniz.

Yılbaşı2015

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT