Narlı Biftek

Kişi Sayısı: 4 Kişi

Pişme Süresi: 60 Dakika

Malzemeler: 4 dilim biftek
32 adet arpacık soğan
2 yemek kaşığı sirke
1 kahve fincanı zeytinyağı
1 adet defne yaprağı
2 adet orta boy nar
1 tatlı kaşığı tuz

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Geniş yüzeyli bir tavayı orta ateş üzerine oturtunuz. Zeytinyağını koyunuz. Kızgın yağda biftek dilimlerini alt üst ederek kızartınız. Kızaran bifteklerin yağını süzerek fırın kabına çıkartınız.

Tavada kalan kızgın yağda arpacık soğanları kızartınız. Kızaranları yağını süzerek bifteklerin yanına alınız. Fırın kabına bir bardak suda sulandrılmış sirkeyi, tuzu defne yaprağını koyunuz. Üzerine folyo kağıdı kapatıp önceden 180˚ ısıtılmış fırına sürünüz. Yaklaşık 40 dakika sonra fırın kabının üzerindeki folyo kağıdını alınız. Nar tanelerini etlerin üzerine gezdiriniz ve fırın kabını tekrar fırına sürünüz. Yaklaşık 15-20 dakika sonra kabı fırından alınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT