Sebzeli Krep

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 45 Dakika

Malzemeler: Harcı İçin: 1 kutu hazır garnitür, 1 adet soğan, 2 adet küp doğranmış sosis, 10 adet haşlanmış mantar, 1 çorba kaşığı tereyağı, tuz, karabiber
Krep İçin: 2 adet yumurta, 2 su bardağı süt, 1.5 su bardağı un, 1 çay bardağı su, 1 çorba kaşığı sıvı yağ, 100 gr. rendelenmiş taze kaşar peyniri.

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Harcı pişirmek için, soğanı yağda pembeleştirip, ince doğranmış mantaeları, sosislerle birlikte kavurun. Garnitürü süzüp karışıma ekleyin ve soğumaya bırakın.
Krep malzemesini yağ ve kaşar peyniri hariç iyice karışırın ve karışımı 1 saat buzdolabında bekletin. Saha sonra bir kepçe yardımıyla krep hamurunu, sıvı yağda küçük bir tavada önlü arkalı pişirin. Malzeme ve krepler soğuyunca, malzemeyi kreplere pay edip, rulo şeklinde sarın. Fırın tepsisine dizerek üzerlerine kaşar peyniri serpin. Orta derecede ısınmış fırında kızarıncaya kadar fırınlayıp, sıcak olarak servis yapın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT