Ağustos Ayında Kaçırılmayacak Bir Lezzet: Yaban Mersinli Dondurma

Ağustos Ayında Kaçırılmayacak Bir Lezzet: Yaban Mersinli Dondurma

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ağustos Ayında Kaçırılmayacak Bir Lezzet: Yaban Mersinli Dondurma

‘Herkesin Ortak Noktası’ Kahve Dünyası, her aya özel olarak hazırladığı “Ayın dondurması” konseptiyle özgün lezzetler sunmaya devam ediyor. Ağustos ayının dondurması Yaban Mersinli Dondurma, ilk bakışta iştah açan mor rengi ile dikkat çekiyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 2, 2022

Dondurma severlerin karşısına her ay mevsimine uygun, farklı lezzetlerle çıkan Kahve Dünyası, ağustos ayında rengi ve tadıyla hem gözlere hem de damaklara hitap eden Yaban Mersinli Dondurma’yı ağırlıyor. Kendine has tadıyla tatlı-ekşi sevenlerin favorisi olan yaban mersini, tam bir antioksidan deposu olmasıyla öne çıkıyor. Yaban mersini, salep ve tam yağlı Jersey inek sütü ile hazırlanan Yaban Mersinli Dondurma, 1-31 Ağustos tarihleri arasında Kahve Dünyası mağazalarında sevenlerini bekliyor.

‘Herkesin Ortak Noktası’ Kahve Dünyası, her aya özel olarak hazırladığı “Ayın dondurması” konseptiyle özgün lezzetler sunmaya devam ediyor. Ağustos ayının dondurması Yaban Mersinli Dondurma, ilk bakışta iştah açan mor rengi ile dikkat çekiyor. Mevsiminde hasat edilen yaban mersiniyle tam bir lezzet patlaması yaşatan dondurma; renklendirici ve aroma içermiyor. Zengin antioksidan içeriğiyle bilinen yaban mersini, lezzetinin yanı sıra sağladığı pek çok faydayla da biliniyor. Yaban Mersinli Dondurma ağustos ayında Kahve Dünyası mağazalarında ayın dondurması olarak dondurma severleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT