Caffè Nero’da Bu Yıl Aşk Bitter Tadında

Caffè Nero’da Bu Yıl Aşk Bitter Tadında

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Caffè Nero’da Bu Yıl Aşk Bitter Tadında

Bitter çikolata lezzeti, bu özel günde aşıkların kalbini çalacak; Caffé Nero’nun nefis kahvelerinin yanına çok yakışacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 6, 2018

Caffè Nero, Sevgililer Günü’nü bu yıl Çikolatalı Cupcake ile kutluyor. Çikolatalı Cupcake’in zarif bir kalp ve neşeli pirinç patlaklarıyla tamamlanan bitter çikolata lezzeti, bu özel günde aşıkların kalbini çalacak; Caffé Nero’nun nefis kahvelerinin yanına çok yakışacak.

Bu yıl Sevgililer Günü’nde Caffé Nero’yu ziyaret eden aşıklar, aşklarını nefis Çikolatalı Cupcake ile kutlayacak. Kakaolu kek, bitter çikolata, pirinç patlakları ve fildişi çikolata ile hazırlanan bu nefis tarif, hem görüntüsü hem lezzeti ile kalpleri çalacak. Üstelik Caffé Nero’nun benzersiz espresso’suyla hazırlanan çeşit çeşit kahvelerinin yanına çok yakışacak. Caffé Nero, sıcacık atmosferi ve nefis lezzetleriyle bu yıl da sevgilileri en güzel şekilde ağırlayacak.

SevgililerGünü2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT