Carluccio’s ile Sevgililer Günü’ne Özel Lezzetler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Carluccio’s ile Sevgililer Günü’ne Özel Lezzetler

İtalyan mutfağı sevenlerin tutkunu olduğunu Carluccio’s, Sevgililer Günü’ne özel mönüsüyle çiftleri romantik bir akşam yemeğine davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şubat 6, 2013

İtalyan mutfağı sevenlerin tutkunu olduğunu Carluccio’s, Sevgililer Günü’ne özel mönüsüyle çiftleri romantik bir akşam yemeğine davet ediyor. Sicilya’lı Chef Salvatore Bruni’nin hazırladığı birbirinden lezzetli Sevgililer Günü mönüsü ile Carluccio’s misafirlerine unutulmayacak bir akşam yaşatacak.

İtalyan yemeklerini keyifli ve sıcak atmosferinde sunan Carluccio’s, Şubat ayının en sevgi dolu gününde çiftlere çok özel bir akşam yemeği mönüsü hazırladı. Jumbo karides, kokteyl sos, marine edilmiş polorosso, endivyen, avokado ve nane ile sunulan Cocktail Di Gamberoni ile güzel bir başlangıç yapabilir, kerevit dolgulu ev yapımı açık ravioli, ıstakoz madalyonları ve bisque sosla hazırlanan Lettere D’amore ile de yemeğinize devam edebilirsiniz.

Leziz tadı ve sunumuyla hem göze hem de damaklara hitap eden Palermo’nun geleneksel çikolata tatlısı Cuore Al Sette Veli ile romantik akşam yemeğini tatlandırabilirsiniz.

Sevgililer Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT