Ekşi Mayanın Yeni Ustası:Panista

Ekşi Mayanın Yeni Ustası:Panista

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ekşi Mayanın Yeni Ustası:Panista

Ezine peynirinden bal ve tereyağına uzanan, ekmek çeşitlerinin yanında iyi gidecek klasik bir kahvaltı tabağı da sunan Panista’da kahvaltıya lezzet katan birçok alternatif yer alıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 27, 2020

Mahalle fırıncılığının samimiyetini ve güvenini, yeni nesil anlayışla geliştirerek günümüze taşıyan Panista, ekmekten unlu mamullere ürettiği bir dolu çeşit ve ekşi mayadaki ustalığı ile alanında yeni bir dönemin öncüsü oluyor.

Özünü insanın içini ısıtan, yüzünde tebessüm bırakan mahalle fırıncılığının sıcaklığından ve samimiyetinden alan Panista, bu güzel mirası daha modern, daha gelişmiş, daha nitelikli bir versiyonla günümüze taşıyor. Fırıncılık geleneğine sahip çıkan Panista, üstüne kattığı nesilden nesile deneyim, gelişmiş ve modern üretim, yenilikçi bakış açısı ile ekmek ve unlu mamuller lezzetlerinin yeni nesil temsilcisi olarak ilgi uyandırırken, ekşi maya konusundaki ustalığı ile de fark yaratıyor.

Fırıncılığın yeni dünya temsilcisi Panista, ekşi maya konusundaki ustalığı ile hazırladığı, dumanı üstünde, sıcacık ekmeklerini ve damakta iz bırakan unlu mamullerini, sabah kapılarını açtığı andan itibaren, gün boyu hiç durmadan taze taze pişiriyor.

Ekşi Maya Ustasından, Dumanı Üstünde, Taptaze ve Sıcacık Panista Ekmekleri
Ekmek işini ciddiye alan ve önemseyen Panista, çeşitliliği ile her ihtiyacı karşılıyor. Bununla da kalmıyor, günümüzün nitelikli ve kaliteli beslenme anlayışında git gide daha da önem kazanan ekşi maya konusundaki ustalığı ile de hayranlık yaratırken, bu trendin Türkiye’deki en büyük oyuncularından biri olarak da öne çıkıyor. Tamamına yakın ekşi maya kullanılarak hazırlanan Panista ekmek seçenekleri arasında, sade ve tahıllı sandviç, hamburger, Tritordeum, tam fırın, artizan tam buğday, Kastamonu, siyez, ekşi mayalı Fransız köy bageti, Alman Bavyera, kepekli, Panista, francala, yayla, çavdarlı, artizan karabuğday, Alman çavdar, artizan bol taneli tahıllı, ekşi mayalı SF tam fırın, ekşi mayalı SF sandviç yer alıyor. Hem geleneksel ürünleri, hem dünyadan lezzetleri, hem de kendine özgü tatlarıyla zengin bir yelpaze sunan Panista’da, ekmeklerin yanı sıra her ana, her damağa, her ihtiyaca uygun, simit, poğaça, kruvasan gibi kahvaltı seçenekleri, cantucci, biscotti, yaprak galeta gibi paket atıştırmalıklar, çeşit çeşit börekler, kurabiyeler, muffinler ve kekler, leziz sandviçler bulunuyor.

Uzmanlık alanı ve var olma sebebini ekmekten alan Panista, dumanı üstünde fırından yeni çıkmış taze kruvasanları ve poğaçaları, her burgusunda ayrı bir tat yaşatan çıtkıtları, bol malzemeli ekmek üstü ve sandviçleri gibi birçok lezzetiyle de iştahları kabartıyor.

Kahvaltılar Panista ile Şimdi Daha Keyifli!
Ezine peynirinden bal ve tereyağına uzanan, ekmek çeşitlerinin yanında iyi gidecek klasik bir kahvaltı tabağı da sunan Panista’da kahvaltıya lezzet katan birçok alternatif yer alıyor. Fırından sıcacık çıkan sade, tahıllı, kaşarlı, zeytinli veya peynirli poğaçalar, sade, tahıllı, peynir veya zeytin dolgulu simitler, sade veya zeytinli açmalar, ağızda dağılan tereyağlı veya çikolatalı kruvasanlar kahvaltı sofralarına zenginlik katıyor. Mercimekli bükme, bol peynirli veya kıymalı - patatesli börek seçenekleri de Panista’nın favori lezzetlerinden… Hazırladığı çeşit çeşit sandviçleriyle de iştah kabartan Panista, Ezineli sade veya tahıllı simit sandviç, Ezineli ya da salam ve kaşarlı baget sandviç, Ezineli tahıllı baget sandviç ile güne pratik ama bir o kadar doyurucu başlamak isteyenleri mest ediyor.

Panista Lezzet Çeşitliliği ile İştah Kabartıyor!
Konusundaki ustalığı ile bir dolu lezzet yaratan ve günün her anına, her ihtiyaca hitap eden Panista, ara öğünleri, atıştırmalıkları, tatlı çeşitleri ve paketli ürünleriyle de iştah kabartıyor. Her acıktığında elinin altında atıştırmalıklar ya da güne keyif katan lezzetler arayanlar için hazırlanan Panista paketli ürünleri arasında cantucci, biscotti, yaprak galeta gibi birçok çeşit yer alıyor. Dumanı üstünde ve sıcacık tahinli veya sarımsaklı çörekler, her burgusunda ayrı bir tat yaşatan cevizli veya peynirli çıtkıtlar, yemeye doyum olmayan sosis sarmalları, malzemesi bol, fırından çıkmış, çıtır çıtır ekmek üstleri, her ısırıkta keyif yaşatan peynirli kanepeler, çeşit çeşit sandviçler de açlığı güzelce gideren en favori Panista lezzetlerinden… Panista’nın damakları tatlandıranları arasında kekler, muffinler, kurabiyeler ve çikotoplar öne çıkıyor. Zebra, vişneli - çikolatalı, elmalı, havuçlu - cevizli kekler, çikolatalı veya orman meyveli hazırlanan muffinler, hem sunumları, hem de lezzetleriyle iştah kabartıyor. Acı badem, kahveli - çikolatalı, elmalı, kepekli – vişneli, frambuazlı, çikolata parçacıklı, bademli, fıstıklı, kestaneli, un, kepekli – üzümlü çeşitleri olan kurabiyeler daha ilk ısırığında insanı etkisi altına alıyor. Çikotoplar ise çikolata aşıklarını mest etmekle kalmıyor, serotonini zirveye çıkararak mutluluğun kapılarını açıyor.

Tüm lezzetlerini kendi ürettiği unları ve her birini yöresinden özenle seçtiği en iyi malzemelerle hazırlayan, ekşi maya konusundaki uzmanlığı ile alanında fark yaratan Panista, hem kendi, hem de sevdikleri için nitelikli seçenekler arayanların yüzünü güldürüyor.

Mahalle fırıncılığının samimiyetini, yeni dünya anlayışı ve 30 yıllık deneyimle birleştiren Panista, uzmanlık alanı ve var olma sebebi ekmeklerinin yanı sıra sunduğu tüm lezzetleri ve içecekleriyle çocukluğumuzdaki sıcaklığı, kokuyu, tadı, keyfi, mutluluğu nesilden nesile aktarıyor.

www.panista.com.tr

Adresler:

Akatlar: Akat Mh. Zeytinoğlu Cd. 39/A Beşiktaş – İSTANBUL
Paket servis: 0539 777 54 20

Ataşehir: Atatürk Mah. Turgut Özal Bulvarı T2 Blok No: 18/F Doğu Ataşehir, Ataşehir – İSTANBUL
Paket servis: 0534 260 77 99

Beykent: Pınartepe Mh. Yavuz Sultan Selim Blv. 16/1 Büyükçekmece – İSTANBUL
Paket servis: 0537 481 32 61

Beykoz: Acarlar Mah. E-80 Karayolu Kamer Çıkmazı Sok. No: 2 Acrloft D.26 Kavacık, Beykoz – İSTANBUL
Paket servis: 0539 777 54 10

Gayrettepe: Gayrettepe Mah. Yıldız Posta Cad. No: 38/A - İSTANBUL
Paket servis: 0531 281 89 57

Göktürk: Göktürk Merkez Mh. Panayır Çadırı Cd. 1/10 Eyüp Sultan – İSTANBUL
Paket servis: 0537 525 60 41

Göztepe: Göztepe Mh. Fahrettin Kerim Gökay Cd. 194/5 Kadıköy – İSTANBUL
Paket servis: 0534 783 46 66

Kızıltoprak: Tuğlacıbaşı Mah. Bağdat Cad. No:39 Kızıltoprak – İSTANBUL
Paket servis: 0531 883 63 61

Levent: Levent Mh. Gonca Sk. 17/1 Beşiktaş – İSTANBUL
Paket servis: 0538 086 13 58

Ümraniye: Madenler Mah. Ş. Ünal Kalafat Cad. Eltes No: 32/6 Ümraniye – İSTANBUL
Paket servis: 0532 775 88 73

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT