Four Seasons Hotel Bosphorus’un Heyecanla Beklenen Brunchları Başlıyor

Four Seasons Hotel Bosphorus’un Heyecanla Beklenen Brunchları Başlıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Four Seasons Hotel Bosphorus’un Heyecanla Beklenen Brunchları Başlıyor

Boğaz’ın eşsiz mavi sularını izlerken özel bir deneyim yaşatan Four Seasons Hotel Bosphorus, pazar günlerinin özlenen brunchlarına yeniden başlıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 27, 2023

İstanbul'un eşsiz güzelliklerinin içinde yer alan Four Seasons Hotel Bosphorus’un etkileyici atmosferinde sunduğu, her biri ayrı bir lezzet deneyimi yaşatan pazar brunchları, yeni mevsimin enerjisiyle geri dönüyor. Otelin özenli servisi ve Ata Marin Band’in canlı performansı eşliğinde servis edilen pazar brunchı, zengin lezzetleriyle şehrin vazgeçilmezleri arasında yerini almaya devam ediyor.

Boğaz’ın eşsiz mavi sularını izlerken özel bir deneyim yaşatan Four Seasons Hotel Bosphorus, pazar günlerinin özlenen brunchlarına yeniden başlıyor. Otel, her biri özenle seçilmiş lezzetlerden oluşan bir deneyim sunarak hafta sonlarına mutluluk ve lezzet katıyor. Çok sevilen pazar brunchını 12:30-15:30 saatleri arasında sunan mekan, dünya mutfağının en seçkin örneklerini bir araya getirerek keyifli buluşmalara ev sahipliği yapıyor. Otel ekim ayından itibaren her pazar günü, Executive Chef Görkem Özkan ve Executive Pastry Chef Yalçın Köse ile ekiplerinin özgün dokunuşlarıyla hazırlanan yaratıcı tatları konuklarıyla buluşturuyor.

Her sene olduğu gibi Four Seasons restoranlarının öne çıkan lezzetleri canlı istasyonlar ile brunchta misafirlerin beğenisine sunuluyor. Bu lezzet buluşmasında, suşi istasyonunun özel tatlarından, yerel ve uluslararası peynir çeşitlerine, nefis barbekü seçeneklerinden taş fırından çıkan sıcak pidelere, ızgara balık ve deniz ürünlerinden, mevsimin en taze ve renkli salatalarına kadar birbirinden özel tatlarla hazırlanan brunch, her damak zevkine hitap ediyor. Türk mutfağının ünlü lezzetleri döner ve ızgara çeşitlerinin yanı sıra brunch’ın en sevilen yemeği cağ kebabı da bu özel sunumda yer alıyor. Fransız ve Türk tatlıları, ev yapımı marmelatlar ve reçeller brunch’a lezzet dolu bir bitiş sağlıyor.

Hem geleneksel tatları yaşatmak hem de uluslararası mutfakların en özel lezzetlerini sunmak adına hazırlanan menüye eşlik eden müzik de bu deneyime keyif katıyor. Performanslarında Latin ritimlerine, Flamenko ezgilerine, Akdeniz’in keyif veren notalarına yer veren Ata Marin Band konuklara müzikleriyle keyifli saatler yaşatıyor.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için: 0 212 381 40 00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT