Godiva’dan Serinleten Yeni Yaz Lezzetleri

Godiva’dan Serinleten Yeni Yaz Lezzetleri

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Godiva’dan Serinleten Yeni Yaz Lezzetleri

Çikolata ve birbirinden egzotik meyvelerle hazırlanan yeni lezzetler, yakalanan uyumla tatlısız yapamayanları daha önce çıkmadıkları bir lezzet yolculuğuna çıkaracak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 7, 2022

Eşsiz Belçika çikolatasını, özgün yorumlarla ayrıcalıklı tatlara dönüştüren GODIVA CAFE, menülerini farklı tatlarla zenginleştirmeye devam ediyor. GODIVA’nın sevilen Chocolate Domes serisinden ilhamla geliştirilen yeni shakelerine, GODIVA tarzıyla yeniden yorumlanan yeni lezzetler eşlik ediyor. GODIVA CAFE, geleneksel krepe yer fıstığıyla yeni bir dokunuş katarken, Krokanlı Pasta, çikolata ile fıstığın uyumundan vazgeçmeyenleri yeni bir serüvene çıkarıyor. Soğuk çaylar ise yaz sıcağını lezzet şölenine dönüştürüyor.

Dünyanın lider premium çikolata markası GODIVA, yeni yaz lezzetleriyle misafirlerini karşılıyor. GODIVA’nın çok sevilen, Chocolate Domes serisinden ilhamla geliştirilen yeni Domes Shake’leri tüm çikolata severlerin yaz boyunca vazgeçilmezi olacak. Yaza damgasını vuracak Yer Fıstıklı ve Çikolatalı Krep’e, Krokanlı Pasta’ya yeni çikolatalı shakeler eşlik edecek. GODIVA CAFE’lerin yeni aromatik soğuk çaylarının yorumu ise yazın havasını değiştirecek.

Deneyenlere farklı bir tazelik hissi yaşatacak
Mürver çiçeği, taze kuzukulağı ve ev yapımı GODIVA limonatasının ferahlatan uyumunun buluştuğu Zesty Green Limonata, içenlere farklı bir tazelik hissi yaşatacak. Çarkıfelek meyvesi ve greyfurtlu soğuk yeşil çayla hazırlanan Coral Crush, ananas ve taze kuzukulağı yapraklarının ferahlatan narenciye lezzetiyle birleştiği soğuk çay Pineapple and Sorrel Smash, tropikal aromaları damaklara taşıyacak. GODIVA'nın kremsi dolgularla çıtır lezzetleri buluşturduğu ‘Chocolate Domes’ serisinden ilhamla geliştirilen yeni milkshake çeşitleri; Fındıklı Çikolatalı, Hindistan Cevizli ve Ekstra Çikolatalı seçenekleriyle vazgeçilmez bir deneyim sunacak.

Krep severlerin yeni favorisi olacak
GODIVA ustalığıyla hazırlanan Krokanlı Pasta; farklı çikolatalardan oluşan kremsi dolgusu, çıtır krokanlı tabanı ve çeşitli dokulardan oluşan katmanları ile tatlı tutkunlarını şaşırtacak. Yer fıstığı ezmesi, taze muz ve çileği buluşturan GODIVA Yer Fıstıklı ve Çikolatalı Krep, krep severlerin yeni favorisi olacak. Çikolata ve birbirinden egzotik meyvelerle hazırlanan yeni lezzetler, yakalanan uyumla tatlısız yapamayanları daha önce çıkmadıkları bir lezzet yolculuğuna çıkaracak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT