İyi Kahvenin Püf Noktaları

İyi Kahvenin Püf Noktaları

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İyi Kahvenin Püf Noktaları

İyi kahve renginden ve kıvamından anlaşılır.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 26, 2014

“Milano’da değilseniz en iyi kahveci” unvanına sahip Caffè Nero’nun lezzetli kahvelerinin arkasında, kahveye tutkuyla bağlı bir ekip var. Otomatik olmayan makineler kullanarak kahveye kusursuz bir kıvam ve lezzet kazandıran Caffè Nero’nun uzman ekibine göre, iyi kahve renginden ve kıvamından anlaşılıyor. Doğal bir antioksidan olan ve stresi azaltan kahvenin faydaları ise saymakla bitmiyor.

“Milano’da değilseniz en iyi kahveci” unvanına sahip Caffè Nero’nun en lezzetli kahveyi yapmak için zevkle çalışan ekibi, iyi bir kahvenin püf noktalarını sıraladı. Otomatik olmayan makineler kullanarak kahveye kusursuz bir kıvam ve lezzet kazandıran Caffè Nero’nun uzman ekibine göre, iyi kahve renginden ve kıvamından anlaşılıyor. Doğal bir antioksidan olan ve stresi azaltan kahvenin faydaları ise saymakla bitmiyor. İşte Caffè Nero ekibinden kahveyle ilgili bilmeniz gereken tüyolar:

Kahve yapmak özen ister

• Barista’lar, Caffè Nero’nun leziz kahvelerini hazırlayabilmek için 15 gram öğütülmüş kahvenin 15-18 saniyede makinadan fincana dökülmesini sağlıyor. • Kahve uzmanı Maestro’lar, günde en az iki kez kahveleri kontrol ediyor ve uygunluk raporunu tutuyor. • Böylece Caffè Nero’da kahve yapmayı bir sanat olarak gören Barista’ların ellerinden artizan ve çok lezzetli kahveler çıkıyor.

İyi espresso renginden anlaşılır

• İyi bir espresso’nun bal gibi akışı ve kıvamı oluyor. • Espresso kremasının rengi altın sarısı olmalı. • Kremasının mükemmel bir dokusu olmalı. Kremanın mükemmelliğini test etmek için esmer şeker kullanılabilir. Esmer şeker kremanın üzerinde 2-3 saniye kalmalı.

Kahve içerek güzelleşin

Kahvenin faydaları saymakla bitmiyor:
• Stres azaltıcı ve dikkat artırıcı etkisi vardır. • Yağ yakıcı özelliği sayesinde vücudunuzdaki yağların baş düşmanıdır. • Doğal bir antioksidan olan kahve özellikle cilt sağlığınız için önem taşır. • Ağrı kesicilerin etkisini arttırır. • Akciğer ve karaciğer için destekleyici rol oynar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT