Starbucks’tan Yepyeni Bir Lezzet: Salted Caramel Latte

Starbucks’tan Yepyeni Bir Lezzet: Salted Caramel Latte

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Starbucks’tan Yepyeni Bir Lezzet: Salted Caramel Latte

Starbucks, soğuk kış günlerinin favorisi Caramel Macchiato’nun yanına bu kışa özel yeni bir lezzet ekliyor: Salted Caramel Latte.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 13, 2021

Dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerinden hazırladığı içecekleriyle misafirlerine eşsiz bir deneyim yaşatan Starbucks, yepyeni lezzeti Salted Caramel Latte’yi kahve severlerin beğenisine sunuyor. Salted Caramel Latte, espresso, tuzlu karamel sos ve sütün lezzetli buluşmasının krema ve karamel sos ile tamamlanması ile hazırlanıyor. Kış aylarında soğuk içeceklerden vazgeçemeyenler için buzlu olarak da tercih edilebilen Salted Caramel Latte, Starbucks mağazalarında kahvelerinde karamel sevenleri bekliyor.

Kış aylarının sevilen içeceği : Caramel Macchiato
Kahve severlerin en sevdiği içeceklerden olan Caramel Macchiato, özellikle kış aylarında büyük ilgi görüyor. Buharda köpürtülmüş sütün, espresso ve vanilya şurubu ile buluşmasının ardından karamel sos ile süslenerek hazırlanan Caramel Macchiato, hem buzlu hem de sıcak olarak tercih edilebiliyor. Starbucks, bu eşsiz lezzetleri deneyimlemek isteyen misafirlerini mağazalarına bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT