Vapurda Kafe Keyfi İstanbullulari Beklİyor

Vapurda Kafe Keyfi İstanbullulari Beklİyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Vapurda Kafe Keyfi İstanbullulari Beklİyor

İstanbullulara her vapurda aynı kaliteyle hizmet sunulması amacıyla belirlenen menüde; özel hazırlanmış çekirdeklerden öğütülen kahveler ile çay ve tostun yanı sıra, soğuk içecekler ve atıştırmalık paketli ürünler satılacak

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 31, 2021
p>Toplu ulaşımda denizin payını artırmaya yönelik önemli adımlar atan İBB iştiraki ŞEHİR HATLARI, hizmet kalitesini yükseltmek için vapurlardaki kafeleri de yeniledi. Yolculuk keyfini artıracak şekilde vapur konseptine uygun olarak yeniden tasarlanan Vapur Kafe’lerin ilk 8 tanesi 16 Temmuz’da hizmete giriyor.

Deniz ulaşımında güvenli, konforlu ve keyifli yolculuk sağlamayı amaçlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) iştiraki ŞEHİR HATLARI AŞ, yolcu memnuniyeti odaklı hizmetler üretmeye devam ediyor. ŞEHİR HATLARI vapurlarında yıllardır hizmet veren kafeler, yeni projeyle modernize edildi ve tarihi dokuya uygun olarak özel bir tasarımla hazırlandı.

İstanbullulara her vapurda aynı kaliteyle hizmet sunulması amacıyla belirlenen menüde; özel hazırlanmış çekirdeklerden öğütülen kahveler ile çay ve tostun yanı sıra, soğuk içecekler ve atıştırmalık paketli ürünler satılacak.

GLÜTENSİZ VE VEGAN ÜRÜNLER DE OLACAK
Tercihlere ve damak zevklerine uygun glütensiz ve vegan ürünlerin de yer alacağı Vapur Kafe’ler, sunacağı geniş ürün yelpazesiyle, yolculuk keyfini artırarak bütün vatandaşlara ulaşmayı hedefliyor.

ŞEHİR HATLARI’na özel tasarlanan kırmızı çift çapalı yastık, baca kalemliği, defter seti ile ciltli ve ciltsiz olarak hazırlanan “Vapurlarıyla İstanbul” kitabı da Vapur Kafe’lerde yolcularını bekliyor olacak.

25 GEMİDE HİZMET VERECEK
16 Temmuz’da ilk etapta 8 vapurda açılacak Vapur Kafe’lerin kurulum işlemleri tamamlandıkça, seferdeki 25 geminin tamamında vatandaşların hizmetine sunulacak. ŞEHİR HATLARI, vapurların dokusu korunarak yenilenen Vapur Kafe’ler için ilk kez sponsorluk anlaşmaları da imzalandı. Paşabahçe (Şişecam) Vapur Kafe çay bardakları sponsoru, Arzum ise Türk kahvesi makinesi destekçisi oldu.

Temmuz’da açılacak gemiler şunlar: Beşiktaş 1, Fuat Sezgin, Moda, Nurettin Alptoğan, Göksu, Gümüşsu, Durusu, Küçüksu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT