Yeni Bir Yıla Yeni Umutlarla!

Yeni Bir Yıla Yeni Umutlarla!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni Bir Yıla Yeni Umutlarla!

The Grand Tarabya Oteli, bu sene yeni yılı birbirinden renkli ve eğlenceli etkinliklerle karşılıyor. Umudu büyütmek, sevdiklerinizle bir arada eğlenerek yeni yılı karşılamak isterseniz,

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 20, 2022

Yeni bir yıla yeni umutlarla girmek, muhteşem Boğaz manzarasına karşı unutulmaz bir gece yaşamak için The Grand Tarabya Oteli’nin özenle tasarlanmış yılbaşı programı sizleri bekliyor.

The Grand Tarabya Oteli, bu sene yeni yılı birbirinden renkli ve eğlenceli etkinliklerle karşılıyor. Umudu büyütmek, sevdiklerinizle bir arada eğlenerek yeni yılı karşılamak isterseniz, Boğaziçi’nin en güzel noktası olan Tarabya koyuna hakim manzarası, görkemli süslemeleri ve tadı damaklarda kalacak lezzetleriyle gerçek bir İstanbul klasiği olan The Grand Tarabya Oteli Aralık ayı boyunca ve yılbaşı gecesinde, sizleri bekliyor.

Cafe R.E.A.D’de Noel
Otelin en yoğun ve popüler noktalarından, caddeden direkt girişi olan Cafe R.E.A.D, bu yıl geleneksel Noel menüsü ile dikkatleri çekiyor. Fırında kızarmış hindi ve iç pilava tarçınlı kek üzerinde balkabaklı mascarpone kremalı pasta eşlik ediyor.

Yılbaşı gecesi
31 Aralık gecesi şık ve titizlikle planlanmış yılbaşı menüsü ile özel bir akşam yemeği sunan The Brasserie Restoran, Nedime Girişken ve orkestrasının canlı performansıyla renklenecek. Saatler gece yarısını vurduğunda sağlığa ve mutluluğa kalkan kadehler ve bir yılbaşı klasiği olan Buche de Noel tatlısı ile müzik ve dansın dozu da artacak. Bu özel gecede The Grand Tarabya’da konaklamak ve yılın ilk sabahını Tarabya koyunun etkileyici manzarasına, tarihi köşklerine ve Boğaz’ın mavisine karışan yemyeşil sırtlarına bakarak karşılamak isteyen konuklar için özel paketler de hazırlandı. Yılın ilk kahvaltısı ise hafızalara kazınacak!

Yeni yıla Boğaz’da uyanmak
The Grand Tarabya, 1 Ocak gününe Boğaziçi manzarasıyla uyanmanın keyfine varmak için çok özel konaklama teklifleri sunuyor. Otelde kalan konuklar buhar odasından kapalı havuza kapsamlı hizmetler sunan Therapia Spa’da da masajlarda özel fırsatlardan yararlanabilecekler.

Bilgi ve rezervasyon için: 0212 363 33 00

https://www.thegrandtarabya.com/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT