Yeni Yıl Hindiniz BigChefs’ten!

Yeni Yıl Hindiniz BigChefs’ten!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yeni Yıl Hindiniz BigChefs’ten!

BigChefs, yılbaşı akşamını evde geçirmek isteyenleri tadına doyulmaz bir lezzet ile buluşturuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 19, 2018

Türkiye’nin önde gelen cafe/brasserie zincir markası BigChefs, yılbaşı akşamını evde geçirmek isteyenleri tadına doyulmaz bir lezzet ile buluşturuyor. BigChefs’in şefleri tarafından hazırlanan bol kestane ile lezzetlendirilmiş pilavlı hindi, hem tadıyla hem de görüntüsüyle yeni yıl keyfinize keyif katıyor.

Özgün ve ayrıcalıklı sunumları ve her damak tadına hitap eden lezzetleri ile ön plana çıkan BigChefs, yeni yılı evde geçirmeyi tercih eden misafirlerini unutmuyor! Yılbaşı kutlamalarının vazgeçilmezi hindi, BigChefs’e özel reçete ve sunumuyla hazırlanarak sofralardaki yerini alıyor.

Yılbaşı akşamlarının en unutulmaz anı, keyifli sohbetler eşliğinde sevdiklerinizle yenilen akşam yemekleridir. Farklı lezzet deneyimleri yaşayacağınız yılbaşı sofraları, BigChefs’in bol kestane ile lezzetlendirilmiş pilavlı hindisi ile daha da keyifleniyor. Geleneksel reçetelerden ilham alınarak en taze malzemelerle hazırlanan; üzeri mis gibi kızarmış hindi, kestaneli iç pilavla doldurularak tadına doyulmaz bir lezzet yaratıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT