Taze ve mevsimsel ürünlerle hazırladığı yemekleriyle adından söz ettiren Tom’s Kitchen İstanbul, yılbaşı ruhunu tek bir gün ile sınırlamayıp tüm Aralık ayı boyunca yaşamanızı sağlıyor. Tom’s Kitchen İstanbul’un şefi Berke Kurtbay’ın Tom Aikens ile birlikte hazırladığı, “yeni yıl” lezzetleri, misafirlere çok lezzetli tatlar sunuyor.
Bu özel menüde ilk olarak; ördek konfi, tereyağlı mercimek, kırmızı şaraplı arpacık soğandan oluşan iştah açıcı servis ediliyor. Hemen ardından sunulan başlangıç tabağında, “3 soğan çorbası, ev yapımı baget ekmeği, eritilmiş gruyere, parmesan ve cheddar peyniri, çıtır soğan halkaları” bulunuyor.
Ana yemek olarak karşımıza çıkan “Surf & Turf” bonfile, Jumbo karides, kahverengi tereyağında sotelenmiş fondant patates, enginar püresi, dana jus ve kırmızı şarap çektirmesi” ağızlarda unutulmaz tatlar bırakıyor. Yeni yıl menüsünün en tatlı sürprizi ise; “Narlı Creme Brulee”
Yeni yıl coşkusunu bütün bir Aralık ayına yayan Tom’s Kitchen İstanbul’un bu özel menüsündeki lezzetleri, ana menüdeki farklı lezzetlerle birlikte yiyebilme şansına da sahipsiniz.
Yılbaşı2017
İngiliz brasserie konseptiyle, sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar geniş alternatifler sunan Tom’s Kitchen İstanbul, günü sürpriz lezzetleriyle misafirlerine taze ve enfes tatlar sunmaya devam ediyor.